آئین نامه اجرائی واحدهای خلاق موضوع تبصره بند ب ماده ۶ قانون جهش تولید دانشبنیان بررسی شد
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، هجدهمین جلسه کارگروه دائمی موضوع ماده ۳ آئین نامه داخلی شورای راهبری فناوری ها و تولیدات دانش بنیان با حضور روحالله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهوری و مسعود حسنلو، سرپرست ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم و جمعی از نمایندگان دستگاههای مختلف اجرایی تشکیل شد و آئین نامه اجرایی واحدهای خلاق موضوع تبصره بند «ب» ماده ۶ قانون جهش تولید دانشبنیان به منظور تصویب مورد بررسی قرار گرفت.
نوآوری با محوریت خلاقیت وجه تمایز فعالیت واحدهای خلاق
دهقانی در این جلسه ضمن بر شمردن ویژگی واحدهای خلاق و وجه تمایز آنها با شرکتهای دانشبنیان گفت: فعالیت شرکتهای دانشبنیان مبتنی بر نوآوری با محوریت فناوری است و محصولات و خدمات واحدهای خلاق بر پایه نوآوری با محوریت خلاقیت است.
وی افزود: با توجه به ظرفیت کشور در حوزه خلاق، توجه به توسعه فعالیت و اقتصاد شرکتهای خلاق باید در کنار اهمیت دادن به شرکتهای دانش بنیان باشد.
تایید صلاحیت بیش از ۱۸۰۰ شرکت خلاق
مسعود حسنلو، سرپرست ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد برنامه زیستبوم خلاق گفت، تاکنون بیش از ۱۸۰۰ شرکت خلاق و بیش از ۱۰۰ خانه خلاق و نوآوری احراز صلاحیت شده اند و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، خدمات متنوعی را به منظور توانمندسازی، توسعه بازار، تامین مالی و توسعه زیر ساخت به آنها ارائه کرده است. اما با توجه به تنوع و وسعت حوزه های خلاق و الزامات سند ملی توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم، همراهی همه دستگاههای اجرایی مرتبط برای توسعه واحدهای خلاق ضروری است.
وی افزود: ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم، نقش ساماندهی، هماهنگی و اجرای تبصره بند «ب» ماده ۶ قانون جهش تولید دانش بنیان را بر عهده دارد و این نقش نفی کننده وظائف و اختیارات سایر دستگاههای اجرایی مرتبط نیست.
در این جلسه مفاد آئین نامه اجرایی واحدهای خلاق مطرح و توضیحات لازم توسط مدیر دبیرخانه برنامه خلاق ارائه شد.
در این آییننامه بر نقش مراجع تشخیص صلاحیت شرکتهای خلاق تاکید شده است. این مجموعه ها به دلیل اشراف بر حوزه تخصصی خلاق و دارا بودن فرایند ارزیابی در ساختار خود، تایید صلاحیت شرکتهای خلاق را بر عهده دارند.
در ادامه جلسه نمایندگان دستگاههای اجرایی حاضر در جلسه ضمن تاکید بر اهمیت موضوع حوزههای خلاق و ارائه پیشنهادهایی، آمادگی دستگاههای اجرایی متبوع خود را برای همکاری با ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم اعلام کردند.
#23
Send to friends