خط پر کردن ویال واکسن گشایش یافت؛ ستاری: مسیر توسعه زیرساخت‌ها برای واکسن‌سازی هموار شد

خط پر کردن ویال واکسن گشایش یافت؛ ستاری: مسیر توسعه زیرساخت‌ها برای واکسن‌سازی هموار شد


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 73895
تجهیزات پر کردن ویال واکسن و خط صنعتی آن با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افتتاح شد.

شرکت های سازنده واکسن می توانند با استفاده از این خط جدید، نسبت به پر کردن ویال واکسن اقدام کنند. شرکت داروسازی اسوه تجهیزات پر کردن ویال واکسن و خط صنعتی آن را فراهم کرد و شرکت پایا فن یاخته نیز در صورت اخذ تاییدیه های لازم می‌تواند با استفاده از این امکانات واکسن تولید کند. این خط تولید از ظرفیت پر کردن سالانه میلیون‌ها ویال واکسن برخوردار است.


همکاری‌ میان دانش بنیان‌ها توسعه یافت
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در این مراسم گفت: سرمایه گذاری مشترک و همکاری انجام گرفته میان این دو شرکت، باعث ایجاد این خط جدید پر کردن ویال واکسن شده است، اقدامی که مسیر توسعه زیرساخت ها برای واکسن سازی را هموار کرد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه داد: هر چند باید بر این موضوع تاکید کرد که هنوز واکسنی در حوزه کرونا در این مجموعه تولید نشده است و تولید واکسن پس از اخذ  تاییدیه های لازم از وزارت بهداشت، آغاز خواهد شد. با این همه تولید واکسن های بومی حاصل جمع این گام های برداشته شده است. ایجاد زیرساخت ویژه پر کردن ویال واکسن نیز، از جمله اقدامات لازم و پیش نیاز برای تولید انبوه واکسن کووید۱۹ است.

رییس ستاد توسعه زیست فناوری همچنین بیان کرد: توسعه بیشتر ارتباط شرکت های دانش بنیان و شرکت های بزرگ صنعتی به ویژه در حوزه داروسازی، همان مسیر مبارکی است که رشد و بالندگی فناورانه را به دنبال دارد.

ستاری در ادامه افزود: ممکن است یک شرکت به تنهای نتواند تمام قطعات پازل تولید واکسن کرونا را کنار هم بگذارد، به همین دلیل همکاری مشترک دو یا چند شرکت دانش بنیان و صنعتی،  انتخاب بسیار معقول تری در مسیر رسیدن به هدف، تامین نیاز کامل کشور در حوزه واکسن سازی است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان همچنین بیان کرد: بی شک، پیوند بیشتر دو حوزه دانش بنیانی و صنعت، می‌تواند به توسعه جهشی و سریع محصولات فناورانه بیانجامد.  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در راستای تامین امنیت دارویی کشور،  شرکت های توانمند در حوزه تولید واکسن را دعوت کرد تا در این حوزه، توانمندی های خود را به اشتراک بگذارند.پیوند بین صنعت دارویی و جریان دانش بنیان، از جمله محورهای است که در این نهاد به عنوان یک راهبرد، علمی همواره بر آن تاکید شده است.


خط جدید تجهیز شد
مدیران شرکت داروسازی اسوه اعلام کردند که برای تکمیل خط پر کردن ویال واکسن، تجهیزات مختلفی نصب شده است. دستگاه شستشوی ویال و دستگاه تونل دپای روژن، از جمله تجهیزات پیشرفته تهیه شده برای راه اندازی خط پر کردن ویال واکسن است.
وجود تجهیزات پیشرفته باعث شده است تا پر کردن ویال واکسن با کیفیت بالا انجام گیرد. به گفته مسئولین این شرکت، این خط صنعتی در هر ساعت توانایی پر کردن  ۶۵٠٠ ویال واکسن را دارا است.

 اسوه، از جمله شرکت های داروسازی قدیمی کشور محسوب می شود که دمتی 45 ساله دارد. این شرکت از جمله واحدهای صنعتی وابسته به بانک ملی است.
در پایان این مراسم، لوح تقدیری به پاس تلاش های صورت گرفته معاون علمی و فناوری رییس جمهوری برای توسعه علمی و فعالیت های دانش بنیان در زیست بوم نوآوری داروسازی کشور، از سوی فعالان پژوهشگر حاضر در این مراسم به ستاری اهدا شد.

مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/33

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بهره‌برداری از 5 طرح کلان ملی و دانش‌بنیان؛ ستاری: دانش فنی طراحی واگن مترو  را داریم؛ شهریور ماه امسال واکسیناسیون با واکسن آنفولانزای ایران‌ساخت انجام می‌شود
بهره‌برداری از 5 طرح کلان ملی و دانش‌بنیان؛ ستاری: دانش فنی طراحی واگن مترو را داریم؛ شهریور ماه امسال واکسیناسیون با واکسن آنفولانزای ایران‌ساخت انجام می‌شود
00/01/19 - 12:10
ستاری: فرهنگسازی و توسعه زیرساخت‌ها را در استان ایلام دنبال می‌کنیم
ستاری: فرهنگسازی و توسعه زیرساخت‌ها را در استان ایلام دنبال می‌کنیم
99/06/04 - 09:34
 خط‌تولید انبوه نانوداروهای ضد سرطان افتتاح شد
خط‌تولید انبوه نانوداروهای ضد سرطان افتتاح شد
96/06/15 - 15:26
بیشتر بخوانیم