فناوریهای شناختی| نخستین نتایج تحقیقاتی فناوری تحریک الکتریکی مغز منتشر میشود
پژوهشگران در حوزه تحریک الکتریکی نواحی عمیق مغز به دستارودهایی رسیدهاند که نتایج این پژوهشهای فناورانه، تا پایان سال جاری منتشر میشود.
بیان واقعیتهای مهاجرتی در هیأت دولت؛ ستاری: شرکتهای دانشبنیان و خلاق به ایفای نقش پررنگ در جذب نیروی متخصص پرداختند؛ وضعیت ایران در شاخص فرار مغزها نزدیک میانگین جهانی است
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری در نشست هیئت دولت گزارشی از وضعیت ایران درخصوص مهاجرت های بین المللی براساس شاخص های جهانی ارایه داد.
7 محصول باغی با استفاده از فناوری پایههای رویشی کشت بافتی توسعه مییابد
یکی از فناوریهای کاربردی در توسعه محصولات باغی استفاده از کشت بافتی است. روشی که به تولید گیاهان عاری از باکتری و ویروس و تولید انبوه گیاهان کمک می کند.
همافزایی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و استانداری تهران برای توسعه زیستبوم نوآوری پردیس| ستاری: مناطق محروم شهری با فرهنگ نوآوری اجتماعی احیا میشود
نشست مشترک سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و محسن منصوری استاندار تهران در بازدید از پارک فناوری پردیس برگزار شد تا مشکلات و چالش های پیش روی فازهای توسعه پارک فناوری پردیس بررسی و رفع شود.
سازندگان پیکره سلامت
حسین سلطانینژاد*
مجلس و فناوری| از شرکتهای خلاق بهصورت تمامقد حمایت میکنیم
یک نماینده مجلس با تاکید بر این که شرکت های خلاق می توانند زمینه ساز افزایش صادرات در عرصه های مختلف شوند، از حمایت تمام قد مجلس شورای اسلامی از شرکت های خلاق خبر داد.
20 محصول بومی تولید شد تا حملونقل عمومی هوشمندانه به سمت توسعه یافتگی حرکت کند
حمل و نقل عمومی به عنوان یکی از حوزههای کاربردی در کشور چند سالی است که با استفاده از فناوریهای نوین به سمت کارآمدتر شدن و بهینهسازی خدمات حرکت کرده است.
نوآوران فعال در اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی توانمند میشوند تا این فناوری توسعه مییابند
گسترش فناوری های دیجیتال سبب شده تا کشورها به چشم یک فرصت به این امکان نگریسته و زمینه های بهرهبرداری حداکثری از آن را فراهم کنند.
فناوری شناختی| دانشآموزان با علوم اعصاب آشنا میشوند و در رقابت جهانی نوابغ حضور مییابند
هشتمین دوره مسابقات دانشآموزی دانش مغز ویژه دانشآموزان ۱۳ تا ۱۸ سال مقطع متوسطه در سراسر کشور برگزار میشود.
بازار فناوریهای اطلاعات و ارتباطات و نرمافزارهای رایانهای رونق گرفت؛ فعالیت 1538 شرکت دانشبنیان
فعالیت 6 هزار و 493 شرکت دانشبنیان، نتیجه ورود ایران به میدان رقابت جهانی برای توسعه فناوریهای نوظهور در کشور با اتکا به توانمندی متخصصان داخلی است.