سند ملی توسعه علوم و فناوری نانو تصویب شد
سند ملی توسعه علوم و فناوری نانو در جلسه ۸۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی که با حضور اعضای شورا و روسای سه قوا به ریاست دکتر سید ابراهیم رییسی در محل نهاد ریاست جمهوری تشکیل شد، به تصویب رسید.
مجلس و فناوری| راه پیشرفت پایدار را شرکتهای دانشبنیان کوتاه و هموارتر میکنند
یک نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از نقش فعالان زیست بوم نوآوری در کشور را یک مسیر میانبر برای توسعه متوازن و پایدار کشور توصیف کرد.
سلولهای بنیادی|دانشمندان ایرانی درمان سرطان خون را با «ژندرمانی» محقق کردند
محققان ایرانی موفق شدند نخستین بار در کشور با استفاده از روش "ژندرمانی" سرطان خون را در یک بیمار درمان کنند.
دستاوردهای فناورانه در حوزه کاتالیستهای شیمیایی صنعتی ارائه میشود
با حمایت ستاد توسعه فناوریهای آب و انرژی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، دستاوردهای فناورانه و تخصصی در حوزه بومی سازی و انتقال دانش فنی احیا و ساخت کاتالیستهای شیمیایی ارائه میشود.
3 دانشگاه با ورود به حوزه زراعت و باغبانی به تامین امنیت غذایی کمک میکنند
تامین امنیت غذایی به عوامل زیادی وابسته است که زنجیرهوار به هم متصل هستند و عدم تامین هر کدام از آنها می تواند اقدامات در این زمینه را ابتر بگذارد.
نیازها و توانمندیهای فناورانه و نوآورانه «همرسانی» شد
با برگزاری رویداد همرسانی نیازها و توانمندیهای فناورانه، تامین الزامات در حوزه ایمنی، بهداشت و محیط زیست فراهم و بر ضرورت اشتراک گذاری نیازهای فناورانه شرکت های معدنی تاکید شد.
توسعه تعاملات دوجانبه با کشورهای مختلف در حوزه فناوری نانو؛ 8 کشور هدف قرار گرفتند
یکی از راههای توسعه حوزههای فناورانه؛ ارتقای همکاریها و تعریف طرحها و پروژههای مشترک علمی با دیگر کشورها است، راهبردی که طی سالهای اخیر به گسترش روابط فناورانه میان ایران و کشورهای هدف منجر شده است.
محصولات فناورانه و نوآورانه صنعت برق «نونمایی» میشود
فعالان فناور در حوزه صنعت برق فناوریها و نوآوریهایی را که به مرحله ارائه رساندهاند، با هدف رسیدن به بازار و تجاریسازی، در رویداد نونمایی معرفی میکنند.
فناوریهای شناختی| طرحهای پژوهشی و فناورانه حوزه علوم اعصاب حمایت میشوند
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی از توسعه و گسترش فعالیت های تحقیقاتی در حوزه علوم اعصاب شناختی حمایت می کند.
خدمات تجاریسازی در 8 محور حمایت شد و 390 مجموعه دانشبنیان به توسعه آن کمک کردند
تجاریسازی، فرآیند تبدیل ایده به یک کسب و کار و در نتیجه ایجاد شغل و تولید ثروت است و 390 شرکت دانشبنیان با ارائه این خدمات؛ در بازارسازی محصولات دانشبنیان نقشآفرینی کردند.