میزبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در «ایران‌هلث 1404»
با آغاز فرآیند ثبت‌نام صورت می‌گیرد

میزبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در «ایران‌هلث 1404»


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 101935
فرآیند ثبت نام شرکت‌ها برای حضور در پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی که خردادماه 1404 در تهران برپا می‌شود، تا 4 اسفندماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی (ایران هلث 1404)، با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برپامی‌شود و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند با استفاده از این فرصت، محصولات و خدمات فناورانه و نوآورانه خود را در معرض دید مخاطبان قرار دهند.

بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی «ایران هلث 1404» به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای تخصصی حوزه سلامت در خاورمیانه از تاریخ 18 الی 21 خرداد 1404 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

تجهیزات، مواد، لوازم مصرفی و تشخیصی پزشکی؛ تجهیزات، مواد اولیه و لوازم مصرفی دندانپزشکی؛ تجهیزات، مواد اولیه و لوازم مصرفی آزمایشگاهی؛ تجهیزات، مواد اولیه و بسته بندی دارو؛ خدمات حوزه سلامت؛ نوآوری و فناوری‌های نوین حوزه پزشکی، محورهای اصلی این نمایشگاه را تشکیل می‌دهند. 

شرکت‌های دانش‌بنیان‌ متقاضی حضور در نمایشگاه ایران هلث 1404 تا روز شنبه 4 اسفند 1403 فرصت دارند درخواست خود را در سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی ثبت و برای کسب اطلاعات بیش‌تر با شماره‌ تلفن‌ 09056225164 (کاریز اعتماد) تماس بگیرند.

از برنامه‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای کمک به توسعه بازار صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایت از حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های داخلی و نیز حضور در نمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی به دو صورت حضور مستقل و برپایی پاویون است.

 

پایان پیام/

#24

بیشتر بخوانیم