هدست تحریک مغزی برای کاهش اضطراب تولید شد

هدست تحریک مغزی برای کاهش اضطراب تولید شد


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 67970
ساخت یک دستگاه خانگی هدست نوری که به وسیله آن می­توان اضطراب و استرس را کاهش داد، یک دستاورد قابل توجه علمی در حوزه پزشکی است که فناوران جوان ایرانی کسب کرده‌اند.

 

 

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صنایع و حوزه­های متنوعی توسط ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت  پوشش داده می‌شود. این ستاد بخشی از توان خود را معطوف به حوزه پزشکی کرده است و در این راستا طرح‌های درخشانی توسط فناوران جوان دانشگاهی به مرحله تجاری سازی رسیده است.

دستگاه هد ست نوری تحریک سطوح مغزی با استفاده از LED و لیزر  یکی از طرح‌های حمایت شده توسط این ستاد است که در صورت اجازه پزشک، می‌تواند به عنوان یک دستگاه قابل حمل در منزل مورد استفاده بیماران قرار گیرد.

 مریم چناری، مدیر عامل شرکت نور آزما فناور در این‌باره گفت: این دستگاه با تاباندن نور به سطوح مختلف مغزی می‌تواند در التیام و کاهش عارضه‌های مختلفی مغزی و عصبی مفید واقع شود. آلزایمر، افسردگی، اضطراب و مواردی مشابه از جمله بیماری‌های هستند که هدست نوری تحریک مغزی می‌تواند به عنوان یک مکمل در درمان آنها مورد توجه کادر پزشکی قرار گیرد.

زینب چناری در ادامه افزود: این دستگاه با یک چهارم قیمت مشابه خارجی بومی سازی شده است و در حال حاضر در حال نهایی کردن آخرین تست‌های بالینی است. امیدوار هستیم با اخذ تمامی مجوزهای لازم، این دستگاه در سبد درمانی کشور قرار گیرد.

مدیر عامل شرکت نور آزما فناور با اشاره به شکل گیری هسته‌های فناور در حوزه لیزر و فوتونیک، افزود: نمونه خانگی این دستگاه از فناوری LED استفاده می‌کند و  دستگاه مورد استفاده در کلینیک‌ها می‌تواند از لیزر استفاده کند. نظر به جدید بودن این نوع فناوری ها، با توجه به حمایت های صورت گرفته توسط ستاد توسعه فناوری های فوتنویک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی، ایران توانسته جزء کشورهای قرار گیرد که در صف اول دسترسی به این فناوری‌های نوظهور حوزه پزشکی قرار دارند.

 

پایان پیام/33

اخبار مرتبط:

۵ عامل شکست و موفقیت‌ شرکت‌های دانش بنیان

چگونگی موفقیت شرکت‌های دانش‌بنیان از نگاه رؤسای پارک‌های علم‌وفناوری

بررسي عوامل موثر بر رشد و موفقيت شركت هاي دانش بنيان

موفقیت شرکت‌های دانش‌بنیان در گرو توجه صنایع بزرگ است

 

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم