گسترش ثبت اختراع بینالمللی؛ مسیر توسعه بازار محصولات هموار شد
فناوریهای نوین تولید میشوند تا به بازار راه یابند که الزاماتی برای آن وجود دارد. اطمینان از حفاظت حقوق مالکیت فکری و اثبات حق مالکیت افراد یا شرکتهای نوآور یکی از الزامات برای این اقدام است.
پس با توجه به روندی که ثبت اختراع به عنوان ابزاری برای حمایت از فناوری های نو نیاز دارد؛ باید مخاطبان با این حوزه کامل آشنا شوند. کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با برگزاری وبنیارهای تخصصی این حوزه زمینه را فراهم کرده است تا آشنایی و آگاه سازی نسبت به این موضوع انجام شود.
همچنین کانون با حمایت بیش از 90 درصدی از ثبت اختراعات در دفاتر بین المللی این مسیر را برای متقاضیان هموار کرده است. تا کنون با این حمایت ها 172 اختراع گرنت شده و 352 تقاضانامه نیز در ادارات معتبر ثبت اختراع خارجی منتشر شده است.
کانون برای آشنایی از خدماتی که ارائه می دهد و آگاهی بیشتر مخاطبان اقدام به برگزاری وبینار کرده است که 26 مرداد ماه برگزار میشود. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت کانون مراجعه کنند.
ثبت اختراع در سیستمهای پتنت معتبر جهان، مانند «USPTO» و «EPO»، حمایت ۹۰ درصدی از کل هزینههای ثبت در ادارات معتبر ثبت اختراع، نظیر «USPTO» و «EPO»، ارائه مشاوره فنی و تخصصی در زمینه نگارش متن اختراع «Draft» استاندارد، ترویج و انتشار مفاهیم و موضوعات مرتبط با حقوق مالکیت فکری، جهت آگاهی بخشی به مخاطبین عام، توانمندسازی کارشناسان دفاتر مالکیت فکری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، برگزاری سمینارها و کارگاههای آموزشی مالکیت فکری دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان و ایجاد بانک اطلاعاتی از فناوریها و اختراعات پتنت شده و معتبر برخی از خدماتی است که کانون ارائه میدهد.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#
Send to friends