۱۰ طرح دانشبنیان به کمک مدیریت شهری در اصفهان رفت
تولید؛ دانشبنیان، اشتغال آفرین عنوانی بود که در ابتدای قرن جدید بارقه امید را در زیستبوم فناوری کشور ایجاد کرد، این نامگذاری اهمیت استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان را بیشتر کرده است.
بهرهگیری از توان و کارایی شرکتهای دانشبنیان در حوزههای مختلف به توسعه زیستبوم فناوری و نوآوری در کشور میانجامد، این شرکتها میتوانند چالشهای صنایع مختلف را شناسایی و به رفع آنها بپردازند. در حال حاضر تعداد شرکتهای دانشبنیان به 7312 رسیده است که در استان اصفهان 676 شرکت دانشبنیان فعال هستند.
بهتازگی 10 طرح دانشبنیان در حوزههای مختلف مدیریت شهری در اصفهان به تصویب رسیده که با تأمین اعتبار و پیشبینی تمهیدات لازم بهزودی اجرا میشود.
تبدیل ایدهها به محصول
شرکتهای دانشبنیان اهدافی از قبیل ایجاد زمینه برای بهکارگیری هر چه بیشتر توانمندیهای دانشگاهها واحدهای پژوهشی در جامعه و ترغیب متخصصین، نوآوران، مخترعان، اعضای هیأت علمی دانشگاهها و واحدهای پژوهشی برای فعالیتهای بیشتر در رفع نیازهای جامعه برای ترویج فرهنگ تجاریسازی در دانشگاهها و مراکز پژوهشی را دنبال میکنند.
تشویق بنگاههای اقتصادی و دستگاههای اجرایی به بهرهگیری از یافتههای پژوهشی و فناوریهای شکل یافته در مراکز پژوهشی، ارتقای فرهنگ عمومی کارآفرینی و جذب و تبدیل ایدهها به محصول و مشاغل پایدار از دیگر اهداف شرکتهای دانشبنیان است.
برای اجرا سازی این طرحها 50 میلیارد ریال اعتبار پیشبینی شده است. کنترل غبار، تصفیهخانه و تجهیزات تفریحی و خدماتی از جمله تولیدات دانشبنیان شرکتهای مورد قرارداد برای مدیریت شهری در اصفهان هستند، با چنین طرحهایی از امکانات بهروز استفاده شده و فرصتهایی برای کاهش هزینه و افزایش بهرهوری ایجاد میشود.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#20
Send to friends