رسوخ فناوری و نوآوری در حوزه آموزش و پرورش؛ تفاهمنامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و وزارت آموزش و پرورش امضا شد
تفاهم نامه همکاری مشترک میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش به امضا رسید تا اقدامات برای رسوخ فناوری و نوآوری در آموزش و پرورش شتاب گیرد.
بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از پارک علم و فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری؛ حمایتها افزایش مییابد تا زیستبوم نوآوری رونق بگیرد
در جریان بازدید رئیس سازمان بازرسی کشور از پارک علم و فناوری پردیس با همراهی معاون علمی و فناوری رییسجمهوری، زمینه تشکیل کارگروه مشترک و حمایت از شرکتهای دانشبنیان و خلاق مستقر فراهم شد.
بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری؛ پژوهشهای فناورانه به بازار میرسد
در بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با همراهی معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، زمینه برای رسیدن پژوهشها و نوآوریها به بازار دانشبنیان و خلاق بررسی شد.
نشست مشترک؛ حوزه نیرو دانشبنیان میشود
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و وزیر نیرو، درباره لازمهها و چگونگی تحقق شعار سال در بخش نیرو گفت و گو کردند.
رونق زیستبوم فناوری و نوآوری در 1400؛ سفرهایی که توسعه شرکتهای دانشبنیان و خلاق را فراهم کرد
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری در نیمه نخست سال 1400 با سفر به تعدادی از استانهای مختلف کشور، زمینه را برای توسعه زیستبوم دانشبنیان و خلاق فراهم کرد.
یادداشت| از مقام صبر تا قله مطلوب
سورنا ستاری*
معاون اول رئیسجمهوری: تولید دانشبنیان راه نجات کشور است؛ دستگاهها با معاونت علمی و فناوری برای تحقق شعار سال همکاری کنند
معاون اول رییس جمهوری تاکید کرد: انتخاب شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب راه نجات اقتصاد کشور است و جهت گیری اقتصادی یک سال آینده کشور را مشخص می کند.
ستاری: تعامل با وزارت صمت گسترش مییابد تا صنایع کشور دانشبنیان شود
نشست هماندیشی وزارت صنعت، معدن و تجارت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
دیدار معاون علمی و فناوری رییسجمهوری و وزیر جهاد کشاورزی؛ رسوخ فناوری در حوزه کشاورزی افزایش مییابد
در نخستین روزهای سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین»، در نشستی با حضور معاون علمی و فناوری رییسجمهوری و وزیر جهاد کشاورزی، زمینه رسوخ فناوری و دانش بنیانی در حوزه کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
کرمی: ایران در دوران کرونا و تحریم به واسطه شرکتهای دانشبنیان و خلاق ثابت کرد که مقتدر است
ما حدود یک درصد از جمعیت کل دنیا را داریم، حدوداً یک درصد از خاک دنیا را هم در اختیار داریم اما حدود ۲ % از تولید علم جهانی متعلق به ایرانیان است ؛ این یک اتفاق مهم است که باید زمینهساز حل مشکلات موجود و حرکت به سمت پیشرفت کشور شود.