نخستین خط تولید جلبکهای کلرلا به بهرهبرداری رسید؛ ستاری: حجم قابل توجهی از فناوریهای کشاورزی ایرانساخت شده است
این خط تولید که با سرمایه گذاری بخش خصوصی و توسط فعالان فناور مستقر در شرکت نیک پایا کارن فارمد راه اندازی شده است، تولید فرآوردههای مکمل تغذیهای رژیمی بر پایه ریزجلبک را در دستور کار خود قرار داده است.
این شرکت فناور با ایجاد خط تولید میکروجلبکها، ضمن کاهش قیمت این محصول و رفع نیاز به واردات، زمینه را برای صادرات آن، ضمن کمک به سلامت جامعه و کاهش هزینههای درمانی فراهم کرده است.
از تولید محصولات دانشبنیان کشاورزی حمایت می کنیم
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به توانمندی شرکتهای دانش بنیان در تامین نیازهای راهبردی کشور در حوزه غذا و دارو گفت: حجم قابل توجهی از محصولات دانش بنیان از جمله فناوری های کشاورزی و دامی، فرآورده های غذایی، و مکمل های دارویی به مرحله تولبد انبوه و تجاری سازی رسیده است که ضمن تامین نیاز جامعه ویرگول از ظرفیت های صادراتی نیز برخوردار هستند.
وی با اشاره به حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این شرکتها برای تولید محصولات و فرآوردههای راهبردی در حوزه کشاورزی و دامی گفت در قالب طرحهای کلان ملی فناوری شرکتهای دانش بنیان و کمک به ایجاد و راه اندازی شتابدهنده ها مراکز و ناحیههای نوآوری اکنون گستردهای از شرکت هایی را داریم که محصولاتی مهم و راهبردی مانند واکسنهای انسانی و حیوانی، فراورده های دارویی نوترکیب و سایر محصولات دانشبنیان را به بازار عرضه کرده اند.
ستاری ادامه داد تحولات بزرگی در این حوزه رخ داده است و امیدوارم با حمایت مسئولان از فعالان این زیستبوم عددی قابل توجه از نیروی انسانی مشغول به کار شده و کشورمان در حوزه فناوری های کشاورزی و سایر صنایع یادشده خودکفا شود.
تولید برای نخستین بار
محصول این شرکت، نخستین و تنها تولید جلبک کلرلا در ایران است که در مرکز شتابدهی نوآوری پیشتاز شهر صفادشت مستقر است.
جلبک کلرلا یک میکروجلبک است که به عنوان مکمل تغذیه ای مورد استفاده قرار می گیرد و به واسطه 55 درصد پروتئین، مواد معدنی و ویتامین سرشار در آن، در دنیا به عنوان یک ابرغذا شناخته می شود.
این جلبک که یک مکمل تغذیه ای رژیمی نیز به حساب می آید، برای همه افراد قابل استفاده است حتی کسانی که رژیم های درمانی خاصی دارند.
این شرکت که در زمینه محصولات میکروجلبک فعالیت دارد، به طور مستقیم 40 نفر و به شکل غیرمستقیم، 200 نفر را مشغول به کار کرده و سالیانه 244 میلیارد تومان صرفه جویی ارزی برای کشور داشته است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری امروز، نخستین خط تولید واکسن تب برفکی ایرانساخت، خط تولید واکسن آنفولانزای فوقحاد پرندگان و نخستین کارخانه تولید آنزیم کشور را با همراهی وزیر جهاد کشاورزی و استاندار البرز رونمایی کرد.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#
Send to friends