آمادگی معاونت علمی و فناوری برای حمایت از مراکز توسعه کارآفرینی

آمادگی معاونت علمی و فناوری برای حمایت از مراکز توسعه کارآفرینی


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 27521
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی از آمادگی معاونت علمی برای حمایت مرکز توسعه کارآفرینی بانک مسکن خبر داد.

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی از آمادگی معاونت علمی برای حمایت مرکز توسعه کارآفرینی بانک مسکن خبر داد.


به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی ، علیرضا دلیری در مراسم افتتاح مرکز توسعه کارآفرینی بانک مسکن با بیان اینکه، افتتاح این مرکز یک تحول اساسی در بخش مسکن و ساختمان ایجاد می کند، گفت: در این بخش، با ضعف اساسی در حوزه فناوری های نوین روبرو بودیم و اکنون می توان به بهبود این وضعیت به پشتوانه افتتاح این مرکز امیدوار بود.
وی افزود: حوزه فناوری نوین، حوزه پرریسک و خطرپذیری محسوب می‌شود و معاونت علمی  ۱۱۰ نوع خدمت برای پوشش این ریسک به مراکز استارت آپی و پرورش ایده‌ها، ارایه می‌کند.


معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی با بیان اینکه رتبه ایران در تولید علم و تولید مهندسی در جهان، مطلوب است و به ترتیب در جایگاه ۱۵ و ۲ قرار دارد، نقطه ضعف اساسی را مسیر تولید علم به محصول عنوان کرد و گفت: تحقیقاتی که در دولت یازدهم در این باره انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که در دانشگاه های فنی معتبر کشور، ‌ کمتر از ۱۵ درصد دانشجویان با صنعت ارتباط دارند و مسیر ارتباط دانشگاه و صنعت به دلیل مقاومت برخی اساتید، روان و کارآمد نیست چرا که این تصور غلط وجود دارد که ارتباط بین آموزش و صنعت، به روند فراگیری دانشجویان آسیب می زند. این در حالی است که در جهان، یک شرط جذب هیات علمی در دانشگاه ها، تجربه حضور در بازار کار و صنایع، عنوان می شود.


دلیری تصریح کرد:‌مرکز توسعه کارآفرینی بانک مسکن می تواند به این چالش یعنی قطع ارتباط دانشگاه با صنعت، خاتمه بدهد.
وی افزود: خوشبختانه در مرکز نوآوری تاسیس شده در دانشگاه شریف، بیش از هزار و500 دانشجو روزانه فعالیت می کنند.

وی یادآور شد :بر اساس بررسی‌های صورت گرفته آموزش در کشور ما پس از فارغ‌التحصیلی در صنعت رسوخ نمی‌کند. در دانشگاه‌های شاخص ایران (فنی) زیر 15 درصد با صنعت ارتباط داشتند و این تفکر وجود دارد که اگر دانشگاهیان وارد حوزه صنعت شوند، بیزینس من می‌شوند.


به گفته وی دانشگاه ها باید دانشجو را درگیر برگزاری استارتاپ‌ها کنند تا آنهابه بازار کسب و کار وارد شوند .


دلیری با اشاره به وجود مقاومت‌هایی در راه‌اندازی مراکز نوآوری دانشگاه‌ها اظهار کرد:‌ دانشجویی که در 21 سالگی پول تو جیبی را از پدرش می‌گرفت در وضعیتی قرار دارد که در حال حاضر شرکتش 4 میلیارد تومان درآمد در سال دارد.


معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی با تاکید بر این‌که اگر دانشجوی ما می‌خواهد موفق باشد باید وارد بازار فناوری‌های نوین شود، افزود: با 9 بانک برای سرمایه‌گذاری در فناوری‌های نوین تفاهمنامه امضاکرده‌ایم.
دلیری با بیان این‌که کمی قبل‌تر اسنپ و تپسی از تاکسی‌رانی رانده شده بودند گفت :در هفته گذشته یکی از بانک ها برای یکی از همین اپلیکیشن ها سرمایه‌گذاری 80 میلیارد تومانی انجام داد ،حوزه "های تک "حوزه پر ریسکی است به همین دلیل تدابیری اندیشیده شده که از آن جمله می‌توان به 110 خدمت اشاره کرد که ریسک فعالیت در این بخش را کاهش می‌دهد.

پایان پیام /26

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم