فعالیت‌های تخصصی حیوانات آزمایشگاهی کشور نیازمند ساماندهی  است

فعالیت‌های تخصصی حیوانات آزمایشگاهی کشور نیازمند ساماندهی است


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 29424
در صد و بیست و یکمین جلسه شورای اجرایی ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی همراه با ارائه برنامه‌های راهبردی شبکه مدل‌سازی حیوانی و تحقیقات درون تنی بیان شد: فعالیت‌های تخصصی در حوزه حیوانات آزمایشگاهی کشور نیازمند ساماندهی و نظارت است.


در صد و بیست و یکمین جلسه شورای اجرایی ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی همراه با ارائه برنامه‌های راهبردی شبکه مدل‌سازی حیوانی و تحقیقات درون تنی بیان شد: فعالیت‌های تخصصی در حوزه حیوانات آزمایشگاهی کشور نیازمند ساماندهی و نظارت است.
 
 
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صمد محمد نژاد مسئول شبکه مدل‌سازی حیوانی و تحقیقات درون تنی ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی در صد و بیست و یکمین جلسه شورای اجرایی این ستاد در ارتباط با برنامه راهبردی این شبکه به توضیحاتی پرداخت و گفت: برنامه راهبردی شبکه مذکور شامل پیاده‌سازی راهنمای اخلاقی، عضوگیری و اعتباربخشی، حمایت از مرا کز عضو، بسترسازی برای فرایند بهینه آزمایشگاهی، راه‌اندازی کنسرسیوم کار آزمایی بالینی همراه، است.
وی توضیح داد: پایش وضعیت علوم حیوانات آزمایشگاهی در کشور ملزم به شناسایی مراکز دارای زیرساخت‌های مطالعات حیوانی در کشور، ارزیابی وضعیت فیزیکی و بهداشتی مراکز نگهداری حیوانات آزمایشگاهی، ارزیابی میزان پیاده‌سازی «راهنمای اخلاقی کار با حیوانات آزمایشگاهی» در این مراکز از طریق سنجش دانش، بینش و اظهار عملکرد پژوهشگران و نیروهای اجرایی نسبت به رعایت راهنما، بررسی آماری استفاده از حیوانات آزمایشگاهی در کشور، شناسایی گونه‌ها و سویه‌های حیوانات آزمایشگاهی موجود در کشور، نیازسنجی در خصوص سویه‌ها و گونه‌های حیوانات آزمایشگاهی مورد نیاز در کشور و شناسایی خلأهای زیرساختی است.
محمد نژاد بیان کرد: با ساماندهی و نظارت بر فعالیت آزمایشگاه‌های ارائه‌دهنده خدمات حیوانات مدل می‌توان عملکرد آن‌ها را رتبه‌بندی و پایش نمود و همچنین از طریق جذب شرکت‌های داروسازی بین‌المللی درآمدهای ارزی فراوانی برای کشور فراهم آورد.
شبکه ملی مدل‌سازی حیوانی و تحقیقات درون تنی که به همت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی همزمان با سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در سال 95 به بهره‌برداری رسید، بستری مناسب جهت ارتباط فعالان این حوزه در کشور و هم‌افزایی علمی و کاربردی محققین فراهم کرده است.
صد و بیست و یکمین جلسه شورای اجرایی ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی با حضور امیرعلی حمیدیه دبیر این ستاد و جمعی از مدیران و کارشناسان آن، در تاریخ 13 آذر ماه 1396، در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
پایان پیام/29

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم