147 شرکت دانشبنیان و خلاق برای توسعه فناوریهای حوزه امنیت سایبری تلاش میکند؛ بیشتر آشنا شوید
امنیت سایبری چیست و چه می کند که امروز در صدر برنامه های هر شرکت قرار دارد؟ چرا مدیریت ارشد، شرکتها نسبت به این موضوع این قدر نگرانند و به دنبال یافتن مسیری برای حفظ آن هستند؟ یک دلیل غیرقابل انکار وجود دارد و آن اینکه دنیای دیجیتال که در آن تجارت می کنیم آسیب پذیر است و در معرض حملات سایبری قرار دارد. خطری که امنیت کسب و کارها، سرمایه و دادههای اطلاعاتی ارزشمند مجموعهها و بنگاهها را تهدید میکند.
امنیت سایبری یک مولفه مهم در شکلگیری زیرساختهای هر شرکت و مجموعهای است. در واقع موفقیت در توانایی یک شرکت در محافظت از اطلاعات اختصاصی و دادههای مشتری در مقابل افرادی که سوء استفاده میکنند بستگی دارد.
در دنیا شرکت هایی هستند که با توسعه فناوریهای امنیت سایبری، تلاش می کنند خدماتی در این زمینه و برای حفظ اطلاعات و داده های شرکتها به آنها ارائه کنند. در ایران نیز 147 شرکت شناسایی شدند که با حمایتهای ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این زمینه تلاش میکنند.
نوآوران امن اندیش شریف یکی از این مجموعهها است که با تولید ماژول ارتباط امن شبکه (HW-IPSEC) به این حوزه ورود کرده است. دهکده نواندیشی و نوآوری چهلستون کسب و کار نیز دیگر مجموعهای است که به این حوزه ورود کرده و با تولید سیستم عامل مقاوم در برابر بدافزارهای خاص منظوره خدماتی در این حوزه ارائه کرده است. از دیگر شرکت های فعال می توان به نیلی گستر امید اشاره کرد که محصول بورد پایه لینوکس رمز شده را به بازار عرضه کرده است.
پویش گران نیک دانشگر، پیشتازان امن کاوی عماد، کارا دو هزار، پارس پویش فن آور، داده کاوان هوشمند توسن، فنی و مهندسی امن پردازان کویر، شرکت پویا سهامی خاص و ارتباط گستر رشد پاوان نیز دیگر مجموعههایی هستند که در این حوزه فعالیت می کنند.
امنیت سایبری در کشور با تلاش مجموعههای دیگری چون شرکت بین المللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون، دانش افزار نارون شریف، مهندسی پدید آوران نرم افزار آپادانا، مهندسی آدان نیک افزار، صبا انرژی آفرین و غیره نیز توسعه یافته است.
برخی محصولات تولید شده در این حوزه نیز شامل سامانه هوشمند نگهداری انبوه و امن اطلاعات (سنا)، توکن و سخت افزار امن سخت افزاری (کیا3)، خدمات امنیتی شبکه های تلفن همراه، خدمات امنیتی نسلهای جدید تلفنهای همراه، خدمات امنیتی نسلهای جدید تلفنهای همراه، سامانه ارتباطی امن قابل حمل سراج، پلتفرم شکار تهدید سایبورگ، نرم افزار کنترل کودکان توسط والدین و خودمراقبتی بزرگسالان، سامانه هوشمند نظارت و کنترل از راه دور سادکو، سامانه دفاع هوشمند بیان (سد) و کنترل ابزار امن پرداز می شود.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/23
Send to friends