3 شرکتی که کنترل ترافیک را هوشمند کرد کدامند؟

3 شرکتی که کنترل ترافیک را هوشمند کرد کدامند؟


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 72136
3 دانش‌بنیان به حوزه تولید تابلوهای VMS و ترافیکی و سامانه‌های هوشمند اعلام نام ایستگاه‌ها ورود کردند تا فناوری‌های کاربردی آن را بومی‌سازی کنند.

امروز ترافیک جزیی جدایی‌ناپذیر از زندگی شهری است. گره‌های کوری که کلافه‌کننده و ملال‌آورند و گاهی مسیری کوتاه را برای رانندگان و مسافرانش طولانی و کشدار می‌کنند. اما بعضا این ترافیک‌های شهری به دلیل برخی ناهماهنگی‌ها و نبود علایم درست راهنمایی و رانندگی بروز می‌کند. اتفاقی که تنها با استفاده از برخی تابلوها و علایم راهنمایی قابل رفع و رجوع هستند.

مثلا تابلو پیام متغیر vms که وسیله‌ای است برای کنترل ترافیک و نمایش پیام، یکی از این ابزارهای کاربردی در این حوزه است. این تابلوها و سامانه‌های هوشمند اعلام نام ایستگاه‌ها یکی از وسایلی است که با تلاش 3 شرکت دانش‌بنیان طراحی و ساخته شده و در اختیار صنایع قرار گرفته است. این محصولات با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به بازار رسیده‌اند. ابزاری که برای کنترل ترافیک و تسهیل ترددهای شهری تولید بومی شده‌اند. در ادامه این گزارش با محصولات دانش‌بنیان این شرکت‌ها بیشتر آشنا می‌شویم.

 

1. طراحی سامانه بی‌سیم اطلاع‌رسانی

امیدان منظومه گسترش اطلاعات یکی از این شرکت‌ها است. شرکتی پیشرو در حوزه فناوری های نوين که قابليت توليد محصولات يكپارچه در كلاس جهانی با كيفيت تضمين شده در زمينه‌ شبيه‌سازی و سيستم‌های نمايش را دارد.

متخصصان شركت امگا با به كارگيري فناوری روز دنيا و تركيب آن با دانش و توانمندي‌هاي بومي اقدام به توليد سيستم‌هاي نوآورانه نمايشي و سامانه‌هاي شبيه‌سازي در حوزه‌هايي همچون دفاع و امنيت، صنايع توليدی و توزيعی، حمل‌ونقل و ترافيك، كنترل و مانيتورينگ، تبليغات و بازاريابي، رسانه و راديو تلويزيون، معماري و هنر ديجيتال، بازی و سرگرمی، آموزش و پژوهش و غیره کرده‌اند.

سامانه بی‌سیم infotainment محصول این شرکت دانش‌بنیان است. این سامانه در بستر Wi-Fi قابلیت پخش فیلم، موسیقی، کانال های تلویزیون، خبرهای برگزیده و هرگونه محتوای سازمانی را بر روی تلفن همراه، تبلت و بقیه تجهیزات دارای این فناوری را فراهم می‌کند. این سامانه علاوه بر فراهم کردن محیطی برای سرگرمی و اطلاع‌رسانی کاربران، بستر تبلیغات متنی و ویدئویی را برای شرکت‌های تبلیغاتی مهیا کرده است.

 

2. کنترل اتوماسيون ناوگان‌های حمل‌ونقل جاده‌ای و درون‌شهری

شرکت افزار پرداز توسعه نیز شرکت دیگری است در این حوزه فناورانه. این شرکت سال 78 تاسيس شد و طراحي و توليد محصولات متنوعي را در زمينه الکترونيک، کامپيوتر در دستور کار خود قرار داده است. 

ازجمله محصولات توليدي اين شرکت می‌توان به، سيستم‌های مبتنی بر AVL اشاره کرد. موقعیت‌یاب اتوماتیک وسیله نقلیه (AVL)، دستگاهی است که از سیستم موقعیت یابی جهانی (GPS) استفاده می‌کند تا شرکت‌ها یا سازمان‌ها بتوانند از طریق اینترنت، از راه دور مکان وسیله نقلیه مورد نظر خود را ردیابی کنند. این وسایل ترکیبی از فناوری GPS، ارتباطات تلفن همراه، نقشه‌برداری خیابان و یک رابط کاربری بصری است.

سیستم‌های مرتبط با مکان‌يابي و کنترل و اتوماسيون ناوگان‌هاي حمل‌ونقل جاده‌اي و درون‌شهري هم محصولات دیگر شرکت است. این مجموعه ابزارهایی هوشمند در حوزه  تولید تابلوهای VMS و ترافیکی و سامانه‌های هوشمند اعلام نام ایستگاه‌ها طراحی و تولید کرده و بازار این حوزه فناورانه را ارتقا داده است.

 

3. بازی در زمین فناوری‌های هوشمند

شرکت توسعه ارتباطات هوشمند مبتکر شاهرود نیز با اتکا به توان متخصصان داخلی به این حوزه ورود کرده است و نقش تاثیرگذاری در ارتقای فناوری‌های حوزه سخت‌افزارهای برق و الکترونیک، لیزر و فوتونیک داشته است.

این شرکت هم با تولید محصولاتی در حوزه تابلوهای VMS و ترافیکی و سامانه‌های هوشمند تولید کرده است. محصولاتی فناورانه که در اختیار نهادها و مراکز متقاضی قرار دارد.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/23

 

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
ارزش‌آفرینی با اینترنت اشیا؛ فناوران سیستم مدیریت هوشمند مصرف انرژی را ساختند
ارزش‌آفرینی با اینترنت اشیا؛ فناوران سیستم مدیریت هوشمند مصرف انرژی را ساختند
99/09/08 - 08:07
 كاهش آمار تصادف با سامانه حمل و  نقل هوشمند داخلي امکان‌پذیر شد
كاهش آمار تصادف با سامانه حمل و نقل هوشمند داخلي امکان‌پذیر شد
97/08/29 - 10:47
برترین شهرهای هوشمند جهان کدامند
برترین شهرهای هوشمند جهان کدامند
96/09/13 - 15:03
بیشتر بخوانیم