«بانک‌اس» ششم مردادماه سال آینده به‌طور رسمی آغاز به‌کار خواهد کرد
معاون علمی از تاسیس نئوبانک مبتنی‌بر هوش مصنوعی خبر داد

«بانک‌اس» ششم مردادماه سال آینده به‌طور رسمی آغاز به‌کار خواهد کرد


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 101703
معاون علمی رییس‌جمهور در مراسم امضای توافق‌نامه همکاری با بانک مرکزی برای توسعه زیست‌بوم کسب‌وکارهای مالی و بانکی، از راه‌اندازی و آغاز فعالیت «بانک‌اس»، نئوبانک مبتنی بر هوش مصنوعی همزمان با روز کارآفرین در 6مرداد1404 خبر داد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین، در آیین امضای توافق‌‌نامه همکاری با بانک مرکزی از راه‌اندازی «بانک‌اس» نئوبانک مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی با همکاری بانک‌های عامل مختلف و متکی به توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، خبر داد و تصریح کرد: در قالب این توافق‌نامه همکاری، نئوبانک هوشمند با عنوان «بانک‌اس»، حمایت می‌شود.

 

معاون علمی رییس‌جمهور، از شناسایی و حمایت تیم توانمند برای راه‌اندازی این نئوبانک، طی دو ماه آتی و رونمایی رسمی از آن تا مردادماه سال آینده خبر داد و گفت: طی تعاملاتی که با بانک مرکزی داشتیم و با استفاده از اعتباراتی که معاونت علمی در اختیار دارد، راه‌اندازی این بانک هوشمند در قالب این توافق‌نامه میان معاونت علمی و بانک مرکزی در دستور کار قرار گرفت که 6 مرداد سال آینده و همزمان با روز کارآفرین، به‌طور رسمی آغاز به‌کار خواهد کرد.

 

وی با بیان این‌که برای ایجاد و راه‌اندازی «بانک‌اس»، از فناوری هوش مصنوعی به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده می‌شود، عنوان کرد: با حمایت و همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی ذیل این توافق‌نامه همکاری، نئوبانک هوشمند و مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی قادر خواهد بود تحول جدیدی را در ارائه خدمات پولی و بانکی به مردم رقم بزند.

 

همکاری بانک‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان برای ایجاد «بانک اس»

 

مسعود همدانلو، دبیر ستاد دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات درباره «بانک‌اس»، نئوبانک مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی بیان کرد: موافقت‌های اولیه برای ایجاد «بانک‌اس» صورت گرفته و زمینه برای تخصیص اعتبارهای اولیه نیز فراهم شده است.

 

وی در ادامه با اشاره به تحقق موافقت اولیه میان معاونت علمی و بانک مرکزی برای راه‌اندازی این نئوبانک، عنوان کرد: از وجوه تمایز این نئوبانک، مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان و بانک‌های عامل مختلف است. این نئوبانک متکی به یک بانک عامل نخواهد بود و بانک‌های مختلف در راهبری این نئوبانک نقش‌آفرین خواهند بود. نئوبانک مبتنی بر «اعتبار اجتماعی» به ارائه تسهیلات خواهد پرداخت که روشی متفاوت از روش‌های معمول در بانک‌ها است.

 

همدانلو، عنوان کرد: به زودی فراخوانی برای شناسایی و بررسی طرح‌های شرکت‌هایی که بتوانند چنین پلتفرمی را طراحی کنند، اعلام خواهد شد. پس از بررسی‌ها، شرکت توانمند شناسایی و فرآیند ایجاد نئوبانک با حمایت و تعامل معاونت علمی و بانک مرکزی پیش خواهد رفت.

 

گفتنی است، «بانک‌اس» که با حمایت معاونت علمی و توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و همکاری بانک‌های کشور ایجاد می‌شود، خدمات خود را به صورت آنلاین و بدون نیاز به شعبه فیزیکی ارائه می‌دهد. این نئوبانک، از فناوری‌های نوین برای ارائه خدمات مالی به مشتریان بهره می‌برد و تمرکز زیادی بر تجربه کاربری ساده و کاربرپسند خواهد داشت. انجام تمام‌ خدمات مالی و بانکی به صورت برخط، سهولت و سرعت در انجام تراکنش‌ها و دریافت خدمات آنلاین، کاهش هزینه‌ها به دلیل ساختار دیجیتال، و دسترس‌پذیری جهانی که امکان استفاده از خدمات را برای مشتریان در کشورهای مختلف فراهم می‌کند، از مزایای «بانک‌اس» به شمار می‌رود.

 

 

#24

تصاویر

بیشتر بخوانیم