انواع کاتالیستهای صنعتی در مقیاس انبوه به بازار رسید
شرکت رنگینه و کاتالیست پارس، توليدكننده انواع كاتاليستها و جاذبهاي مورد مصرف در صنايع نفت، گاز و پتروشيمی است. کاتالیست مادهای است كه سرعت واكنشهای شيميايی را از طریق کاهش انرژی فعالسازی، افزايش میدهد بدون اينكه خود در آنها شركت كند. یکی از موارد استفاده کاتالیستها، مبدلهای کاتالیستی است.
محمدرضا عباسیفرد، مدیر فروش محصولات جاذب و کاتالیستی این شرکت دانشبنیان، گفت: این شرکت، نخستین واحد تولید کاتالیست اکسید روی جاذب گوگرد خود را پس از 8 سال بررسی و تحقیق و خریداری دانش فنی از پژوهشگاه صنعت نفت فعال و محصول خود با نام تجاری پارزیکت را در سال 87 به بازار عرضه کرد.
به گفته وی، این واحد، با ظرفیت تولید فعلی هر روز 10 تا 15 تن فعالیت دارد و نیاز واحدهای پالایشگاهی، پتروشیمی و بویژه صنایع فولاد را مرتفع کرده است.
عباسیفرد ادامه داد: بخش عمدهای از ارزش افزوده ایجاد شده در مجتمعهای پالایشی ناشی از فرآیندهای تحت کاتالیستی است به همین دلیل انتخاب و استفاده کاتالیست مناسب از مهمترین عوامل ایجاد ارزشافزوده پایدار در این صنعت است.
به گفته این فعال دانشبنیان، كاتاليست پارموكت، محصول بعدی این شرکت است. این کاتالیست برای تصفيه و شيرينسازی هيدروكربنها از طريق اكسيداسيون مركاپتان ها به کار میرود.
وی همچنین بیان کرد: تولید انواع کاتالیستهای فرآیند بازیابی گوگرد تحت نام تجاری پارالکت، انواع اکتیو آلومینا تحت نام تجاری پارالکس، انواع مولکولارسیو تحت نام تجاری پارمولسیو، انواع کاتالیست های هایدرو ترتینگ و هایدروفاینیگ تحت نام تجاری پارهایدکت، انواع پایه کاتالیست تحت نام تجاری پارکاتابیز و هم دیگر محصولات تولیدی ما است.
این فعال فناور ادامه داد: تا کنون بیش از 20 هزار تن از انواع جاذب و کاتالیست توسط این شرکت دانش بنیان به واحدهای مختلف پالایشگاهی و پتروشیمی و صنعتی تحویل شده که با رضایت کامل مورد مصرف قرار گرفته است.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/23
Send to friends