رییس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری:
بستری برای شبکهسازی میان بازیگران زیست بوم نوآوری و فناوری فراهم شد
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علی مرتضی بی رنگ رییس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم افتتاحیه نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه با اشاره به اینکه پیشنهاد برگزاری این مجمع توسط ایران به کمیسیون اقتصادی اجتماعی آسیا اقیانوسیه سازمان ملل متحد (اسکاپ- ESCAP) ارائه شد، تصریح کرد:
اسکاپ و ایران اخیرا همکاریهایی در حوزه فناوری و نوآوری آغاز کرده اند و بر این مبنا معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری اسلامی ایرانی پیشنهاد میزبانی از نخستین اجلاس نوآوری آسیا و اقیانوسیه (APIF) را مطرح کرد.
وی افزود: این ایده با استقبال اسکاپ مواجه شد و اکنون شاهد برگزاری این ابتکار با شکوه هستیم.
به گفته بی رنگ، این رویداد چندین ویژگی جالب توجه دارد که میتواند آن را متمایز از ابتکارات مشابه کند.
وی همچنین تصریح کرد: از جمله ویژگی های این مجمع می توان به اجتماع نمایندگانی در سطوح تصمیمگیر و سیاستگذار علم و فناوری از اکثر کشورهای آسیا و اقیانوسیه و همچنین سازمانهای بین المللی مرتبط با علم و فناوری اشاره کرد.
رییس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: تمرکز بر بررسی جایگاه استارت آپها به عنوان بازیگران جدید، خلاق و پویا در اقتصاد امروز برای تحقق توسعه پایدار و طراحی بستری برای شبکهسازی میان آنها از دیگر ویژگی های این مجمع بین المللی است.
وی در ادامه عنوان کرد: گفت و گوهای علمی و تبادل تجارب در حوزه سیاستها و ابزارهای مختلف تقویت نقش استارت آپها در توسعه پایدار از نوآوریهای فراگیر گرفته تا نقش زنان در فناوری و نوآوری و ... را نیز میتوان ویژگی دیگر این مجمع دانست.
بیرنگ، در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: آشنایی با ظرفیتها و امکانات ایران به عنوان کشوری مهم در منطقه با نیروی انسانی جوان و تحصیلکرده ممتاز و زیست بومی پرتحرک در نوآوری نیز در این مجمع مدنظر است.
بنا به گفته بی رنگ، مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش می کند که این رویداد بتواند آغازی درخشان برای تلاشهای بیشتر کشورهای آسیا و اقیانوسیه برای دستیابی به الگویی جدید در سیاستگذاری علم، فناوری و نوآوری باشد.
وی افزود: این مجمع بین المللی تلاش می کند تا نوآوری بیش از گذشته برای همه مردم و همه نیازهای اجتماعی، محیط زیستی و اقتصادی آنها جریان داشته باشد.
پایان پیام/۲۳
Send to friends