قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره):
تنوع بخشی به کسبوکارهای کوچک از ظرفیتهای دانشبنیانها در کمک به محرومان است
به گزارش خبرنگار مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، جعفر صباغیان طی سخنانی در افتتاحیه دومین دوره نمایشگاه آبادیران به ارائه گزارشی از حضور کمیته امداد امام خمینی (ره) در نخستین نمایشگاه آبادیران پرداخت و اظهار کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) یکی از برگزارکنندگان نخستین نمایشگاه فناوریها و محصولات محرومیتزدا (آبادیران) بود و حمایتهای خود را در پنج بخش خرید تجهیزات کاربردی شرکت های دانشبنیان، خرید ماشین آلات ساخت داخل، ایجاد فرصتهای شغلی نوآورانه و دانشبنیان، توسعه کسب و کار راهبران پیشران و حمایت از توسعه طرحهای محرومیتزدا و نوآوری اجتماعی عرضه کرد.
وی، برگزاری دومین دوره نمایشگاه را بسیار پربرکت برشمرد و گفت: کمیته امداد همانطور که در دوره اول حضور پرشوری داشت در دوره دوم نیز حضور چشمگیری خواهد داشت.
صباغیان از مولفههای متعدد ابعاد توانمندسازی کمیته امداد امامخمینی (ره) خبر داد و گفت: یکی از دستاوردهایی که در نمایشگاه 1402رخ داد انعقاد تفاهم نامه کمیته امداد با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری بود که دستاوردهای ارزشمندی را برجای گذاشت.
وی ادامه داد: حمایت از حضور و راهاندازی ۱۹ غرفه محصولات دانشبنیان، انعقاد ششقرارداد با شرکتهای دانشبنیان جهت تامین تجهیزات و راه اندازی پنج هزار نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس و انعقاد ۱۲ قرارداد بارگزاری ماشین آلات ساخت داخل از محل تفاهم نامه با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاستجمهوری و صندوق پژوهش و فناوری صنعت ماشین سازی تنها سه مورد از برکات حضور کمیته امداد در نخستین نمایشگاه ابادیران است.
چرا کمیته امداد وارد موضوعات دانشبنیان میشود؟
صباغیان از جمله وظایف مهم کمیته امداد امامخمینی (ره) را در کنار توانمندسازی، بحث تامین مسکن مددجویان و بحث ساماندهی نظام خیر و احسان در مجموعه کشور دانست و بیان کرد: اگر ما بتوانیم فعالیتهایمان را در بستر توانمندیها و محصولات دانشبنیان جلو ببریم، قطعا شاهد افزایش سطح بهرهوری و خدمات خواهیم بود.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: همچنین ضرورت تنوع بخشی به کسب و کارهای کوچک مقیاس با توانمدی بالاتر و توانمندسازی و ایجاد اشتغال پایدار و درآمد با ثبات برای افراد تحت پوشش کمیته امداد به عنوان یک راهبرد و سیاست است.
وی ضمن اشاره به اینکه ۷۰ درصد از کسبوکارهای در حال انجام کمیته امداد، زنجیره محدودی دارد، بیان کرد: این کسب و کارها در حوزه های دام و طیور، فرش و صنایع دستی و پوشاک خلاصه شده است. در آبادیران سعی داریم بتوانیم از توانمندی دانشبنیان ها در این مسیر و تبدیل زنجیره محدودیت به نامحمدود کمک کنیم که این بسیار ارزشمند است.
به گفته او، هر چه بیشتر از ظرفیت های دانشبنیان ها و جوانان نخبه استفاده شود، بهرهوری بیشتر ارتقا مییابد.
صباغیان در پایان خاطرنشان کرد: در کمیته امداد امام خمینی(ره) حدود ۸۵۰ هزار دانشآموز و ۶۰ هزار دانشجو تحت پوشش هستند که ظرفیت خیلی خوبی است و ضرورت دارد که بتوانیم از ظرفیت های جدیدی که متناسب با این بخش است، بهره ببریم.
#20
Send to friends