توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها به میزبانی منطقه بین‌المللی نوآوری ایران
با امضای تفاهم‌نامه سه جانبه همکاری صورت گرفت

توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها به میزبانی منطقه بین‌المللی نوآوری ایران


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 101843
با همکاری منطقه بین‌المللی فناوری و نوآوری ایران، صندوق توسعه فناوری‌های نوین پارک فناوری پردیس و بانک کشاورزی، زمینه‌ حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها برای حضور در بازارهای ملی و بین‌المللی فراهم شد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری، طی تفاهم نامه‌ای که روز چهارشنبه 17 بهمن ماه توسط وهب متقی‌نیا مدیرعامل بانک کشاورزی، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس و سید روح الله میرامینی مدیرعامل صندوق توسعه فناوری‌های نوین به امضا رسید، برنامه‌های جدیدی برای گسترش همکاری‌های مشترک میان بانک، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها درسطح ملی و بین‌المللی در دستور کار قرار گرفت.

بانک کشاورزی به عنوان بزرگ‌ترین بانک توسعه‌ای و تخصصی کشور، منطقه بین‌المللی نوآوری ایران در جایگاه هاب مرکز نوآوری و صندوق توسعه فناوری‌های نوین با نقش بازوی مالی و اجرایی پارک، با هدف توسعه تعاملات در زمینه فناوری و نوآوری در خدمات بانکی، توسعه و تسهیل خدمات بخش کشاورزی، تامین مالی طرح های نوآورانه، حمایت مالی از شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ ‌ها و فین‌تک‌ها و سایر حوزه‌ های مورد نیاز کشور، این تفاهم نامه سه جانبه را امضا کردند.

این همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف ازجمله تأمین مالی طرح‌های نوآورانه و حمایت مالی از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های فعال به ویژه در حوزه کشاورزی و صنایع وابسته، تسهیل جریان مالی و بانکی شرکت های عضو منطقه بین المللی و نوآوری، تسهیل مراودات ارزی و همکاری‌های بین‌المللی برای اعضای پارک، توسعه زیرساخت‌های فناوری مورد نیاز بخش کشاورزی برای ارائه خدمات نوین به مشتریان و کشاورزان صورت خواهد گرفت.

ارائه خدمات نوین بانکی

در قالب این تفاهم‌نامه ارائه خدمات مالی و بانکی از طریق قابلیت‌ها و زیرساخت‌های بانک کشاورزی در قالب بانک به مثابه سرویس Baas به پارک و مشتریان آن، در دستور کار قرار گرفت.

BaaS یا Banking as a Service نوعی از مدل کسب و کاری است که در آن شرکت‌های ثالث ارائه‌دهنده خدمات بانکی، با داشتن اجازه دسترسی به اطلاعات بانکی، سرویس‌های پیشرفته‌ای را طراحی می‌کنند و توسعه می‌دهند تا کسب و کارها بتوانند از منافع آن‌ها استفاده کنند.

BaaP یا Banking as a Platform نیز نوع دیگری از ارائه خدمات بانکی است با این تفاوت که شرکت‌های ثالث این خدمات را به بانک‌ها می‌دهند تا در نهایت در اختیار مشتریانشان قرار گیرد.

استفاده از زیرساخت ها و سرویس های پارک برای مشتریان بانک کشاورزی در قالب بانک به مثابه پلتفرم Baap، ارائه خدمات مشاوره‌ای و آموزشی به کشاورزان و فعالان بخش کشاورزی در زمینه فناوری‌های نوین و نیز تبادل دانش و تجربه از طریق برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی با حضور متخصصان و صاحب‌نظران حوزه کشاورزی و فناوری، در دستور کار قرار گرفت.

 

پایان پیام/

بیشتر بخوانیم