توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان از طریق واسطه‌های صادراتی شتاب می‌گیرد

توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان از طریق واسطه‌های صادراتی شتاب می‌گیرد


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 21103
توسعه صادرات محصولات دانش ­بنیان با بکارگیری واسطه­ های صادراتی شتاب می گیرد.

توسعه صادرات محصولات دانش ­بنیان با بکارگیری واسطه­ های صادراتی شتاب می گیرد.

به گزارش مرکز روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست ­جمهوری، روح الله استیری مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار بین ­المللی معاونت علمی گفت: یکی از دغدغه­ های اصلی معاونت علمی و فناوری در سه سال اخیر ایجاد زیرساخت مناسب توسعه صادرات محصولات دانش­بنیان و ورود شرکتها به بازارهای بین ­المللی بوده است.

وی درادامه بیان کرد : شرکتها لازم است پیش ­نیازهای بین ­المللی شدن را از طریق جذب خدمات مشاوره و حمایتهای مالی کریدور صادرات بدست آورند، چراکه ورود به بازارهای جهانی چارچوب کاملاً متفاوتی را می‌طلبد و رفتار بنگاه‌ها نیاز به تغییرات اساسی در بخش‌های مختلف بویژه کیفی‌سازی محصولات دارد.

مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار بین ­الملی معاونت علمی در ادامه گفت: با توجه به اینکه عمده شرکتهای دانش ­بنیان از جمله شرکتهای کوچک و متوسط محسوب می‌­گردند، بهره­ گیری از واسطه ­های صادراتی و نهادهایی که به نحوی نقش دفاتر بازرگانی خارجی شرکتها در سایر کشورها را بازی می‌‌کنند، پس از فاز توانمند سازی ضروری می­نماید.

وی گفت :این مهم در تمامی کشورهای توسعه یافته سالهای متمادی مورد استفاده قرار گرفته است. از آن جمله می‌توان به کشور چین و ایجاد پایگاه‌های صادراتی در اقصی نقاط جهان، آمریکا با توسعه شرکتهای مدیریت صادرات (Export Management Company) و شرکتهای تجارت صادرات (Export Trading Company)، ژاپن و کره جنوبی با راه اندازی شرکتهای بزرگ صادراتی و کشورهای اروپایی با استفاده از کارگزاران تجاری برون مرزی (Export Business Broker) اشاره نمود.

استیری بیان کرد :در این راستا طی سه سال اخیر و با حمایتهای مادی و معنوی معاونت علمی و فناوری رئیس ­جمهور چندین واسط صادراتی با استفاده از توان بخش خصوصی ایجاد شده که شرکتهای دانش ­بنیان می ­توانند با مراجعه به این واسطه­ ها شانس و مسیر ورود  خود به بازارهای جهانی را تسهیل و تسریع نمایند.

مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار بین ­الملل معاونت علمی گفت: از جمله خدماتی که واسطه ­ها برای ورود بنگاه‌های دانش بنیان به کشور هدف ارائه می‌­دهند شامل مشاوره و رایزنی ثبت شرکت، مشاوره و رایزنی ثبت محصولات و برندها، خدمات تحقیقات بازار و بازاریابی محصولات، یافتن شرکای تجاری و فناوری، هماهنگی برگزاری جلسات Matchmaking، در اختیار گذاشتن امکانات اداری  و سایر موارد مشابه می‌باشد.

وی به فهرست واسطه­های صادراتی که جزئیات آنها در پایگاه اینترنتی کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری به آدرس www.tesc.ir موجود است، اشاره کرد و از شرکتهای دانش­بنیان خواست تا در صورت نیاز از طریق ارتباط گیری مستقیم با واسطه‌های صادراتی از خدمات متنوعی که این شرکتها ارائه می‌دهند، بهره مند گردند و نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود از واسطه‌ها را با تماس با دفتر توسعه کسب و کار بین ­المللی معاونت علمی ارائه کنند.

 پایان پیام/ 23

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم