توسعه کسب و کار مبتنی بر خدمات انرژی در کشور شکل می‌گیرد
با اجرای طرح پایلوت افزایش کارایی موتورخانه ها؛

توسعه کسب و کار مبتنی بر خدمات انرژی در کشور شکل می‌گیرد


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 13056
دبیر ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی گفت: با اجرای طرح پایلوت افزایش کارایی موتورخانه ها که با حمایت ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی انجام شده توسعه کسب و کار مبتنی بر خدمات انرژی در کشور شکل می گیرد.

دبیر ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی گفت: با اجرای طرح پایلوت افزایش کارایی موتورخانه ها که با حمایت ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی انجام شده توسعه کسب و کار مبتنی بر خدمات انرژی در کشور شکل می گیرد.
به گزارش مرکز ورابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یدالله سبوحی دبیر ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی در دومین همایش شبکه شرکت های خدمات انرژی با موضوع بهینه سازی انرژی و کاهش اثرات زیست محیطی در موتورخانه ها اظهار کرد: ایجاد کسب و کار نوآورانه یکی از اصلی ترین اهداف اجرای طرح پایلوت افزایش کارایی موتورخانه ها است و ما قصد داریم تا با استفاده از همکاری با دستگاه‌های مربوطه و بخش خصوصی از ابتدای سال آینده ادامه دهیم.
وی ادامه داد: اجرای طرح هایی از جمله طرح پایلوت افزایش کارایی و بهینه سازی موتورخانه ها بسیار ارزش آفرین است و منجر به تشکیل یک کسب و کار پایدار در زمینه خدمات انرژی می شود.
دبیر ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی با بیان اینکه هدف کسب و کار مبتنی بر خدمات انرژی پیشنهادی این است که نگه داشت ساختمان را بر عهده بگیرند، ابراز کرد: از این طریق اهداف مربوط به صرفه جویی انرژی و کاهش انتشار آلاینده ها را در ساختمان اجرا کند
سبوحی با اشاره به برگزاری نخستین همایش شبکه شرکت های خدمات انرژی در سال گذشته توسط ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی گفت: ستاد در راستای تشکیل این شبکه اولین گام را برداشت و مقدمات ابتدایی این موضوع را که گردآوری گروه های تاثیرگذار در این طرح بود را فراهم کرد.
وی همچنین بیان کرد: دومین دوره این همایش نیز با موضوع اجرای پایلوت طرح افزایش کارایی موتورخانه ها برگزار شد تا به بررسی تاثیرات اجرای این طرح بپردازد.
دبیر ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی درباره اجرای این طرح آزمایشی گفت: قرار است این طرح در قسمت پایلوت در 200 واحد ساختمانی اداری مسکونی اجرا شود که از میان 1000 ساختمان مراجعه شده به صورت پراکنده و با توزیع آماری مشخص در سطح شهر انتخاب شدند.
وی همچنین بیان کرد: عملیات اجرایی در این ساختمان ها در مراحل مختلف از قبیل ممیزی اولیه تعیین راهکارهای صرفه جویی انرژی و اجرای آنها صورت گرفت که در مرحله فعلی اثرات اجرایی این راهکارها در مرحله اندازه گیری و صحه گذاری در دست بررسی است.
سبوحی با اشاره به اینکه ساختمان ها یکی از مهم ترین مصرف کنندگان انرژی در جهان هستند، ادامه داد: حدود 40 درصد مصرف انرژی در این دسته از مصرف کنندگان صورت می گیرد در کشور ما نیز ساختمان ها 32 درصد مصرف گاز طبیعی را به خود اختصاص می دهند.
دبیر ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی در ادامه گفت: در اجرای طرح بهینه سازی انرژی در حوزه ساختمانها حمل و نقل و انرژی متکی شدن به دولت جوا ب نمی دهد و مردم و شرکت های خصوصی باید در اجرای این طرح سهیم باشند تا بهینه سازی در ارتقای سطح زندگی و کاهش آلودگی تاثیرگذار شود و دولت تنها می تواند نظارت راهنمایی و هدایت را به عهده داشته باشد.
وی افزود: ستاد تصمیم دارد از شرکت های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی برای اجرای این طرح کمک بگیرد که در این راستا از 4 شرکت خصوصی در قالب یک کنسرسیوم کمک گرفت.
سبوحی همچنین اظهار کرد: اجرای این طرح باید توسط مردم و مستقل از بودجه های دولتی و با مشارکت بخش خصوصی انجام شود تا محیط زیست سالمی برای مردم ایجاد شده و هزینه ها کاهش یابد.

براساس این گزارش، دومین همایش شبکه شرکت های خدمات انرژی با موضوع بهینه سازی انرژی و کاهش اثرات زیست محیطی در موتورخانه ها، با حمایت ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز 8 اسفندماه در دانشکده مهندسی انرژی دانشگاه شریف برگزار شد.

دستاوردهای طرح آزمایشی افزایش کارایی موتورخانه ها و توسعه کسب و کار شرکت های خدمات انرژی در حوزه نگهداشت موتورخانه ها، از جمله محورهای مهم این همایش بودند.
پایان پیام/26

 

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم