همراه با چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران/
تولید دستگاه بیوراکتور کشت سلول برای تکثیر سلولهای غیرچسبنده در کشور
مدیر عامل شرکت سلول بافت زیست گفت: «نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران» می تواند با ایجاد یک بازار مناسب به چرخش مالی در شرکت های دانش بنیان و رشد آنها کمک کند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ناصر احمد بیگی مدیر عامل شرکت سلول بافت زیست که در چهارمین دوره «نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران» شرکت کرده است درباره محصولاتی که در این دوره از نمایشگاه توسط این شرکت ارائه میشود اظهار کرد: مهمترین محصول شرکت که در این دوره نمایشگاه ارائه میشود دستگاه بیوراکتور کشت سلول است. این دستگاه برای کشت دینامیک و تکثیر سلولهای غیر چسبنده مانند سلولهای بنیادی خونساز استفاده میشود. از کاربردهای دیگر این دستگاه در آزمایشگاههای تحقیقاتی و همچنین مراحل اولیه کشت سلول برای تولید پروتئینهای نوترکیب است.
احمد بیگی درباره سایر محصولات ارائه شده توسط این شرکت در نمایشگاه گفت: مهمترین محصولات شرکت دانش بنیان سلول بافت زیست (سبز) در سه شاخه تجهیزات آزمایشگاهی همچون انکوباتور CO2، دستگاه تولید داربستهای الکتروریسی، دستگاه تصویر برداری همزمان از DNA و پروتئین، نرم افزارهای تشخیصی و تحقیقاتی همچون نرم افزار کاریوتیپ، نرم افزار آنالیز رفتار حیوان آزمایشگاهی و محصولات پزشکی بازساختی همانند بیو ایمپلنتهای استخوانی، پوشش زخم مشتق از پرده آمنیوتیک، داربستهای الکتروریسی هستند.
وی درباره ترویج اقتصاد دانش بنیان با برگزاری این نمایشگاه بیان کرد: با توجه به اینکه شرکتهای دانش بنیان نوپا از امکان دسترسی به بازار محدودی برخوردار هستند بنابراین برگزاری چنین نمایشگاههایی امکان معرفی آنها به بازار را فراهم کرده و کمک بسیار بزرگی در رونق گرفتن آنها است.
مدیر عامل شرکت سلول بافت زیست گفت: یک چالش عمده تولید به ویژه در محصولات با تکنولوژی بالا ایجاد بازار برای محصول است این مساله در شرایط خاص کنونی اقتصاد کشور اهمیت دوچندانی دارد. این نمایشگاه میتواند با ایجاد یک بازار مناسب به چرخش مالی در شرکتهای دانش بنیان و رشد آنها کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: البته با توجه به اینکه دانشگاهها و مراکز دولتی عموماً محدودیتهای مالی برای خرید از این نمایشگاه دارند، با افزایش سقف حمایتها امکان خرید دانشگاهها بیشتر میشود و حمایت موثرتری از اقتصاد دانش بنیان کشور که هنوز در مراحل نخستین شکلگیری است و با مخاطرات عمدهای مواجه است صورت خواهد گرفت.
به گفته احمد بیگی، مهاجرت نخبگان، شرایط نامناسب حاکم بر کل اقتصاد کشور همچون رکود اقتصادی و بهره بانکی بالا، عدم اعتماد مصرف کننده به کالای ایرانی، ضوابط غیر شفاف و عموماً سختگیرانه برای صدور مجوزهای تولید و تائید محصول، دسترسی محدود و دشوار به بازار جهانی از جمله چالشهای مسیر تجاریسازی محصولات ساخت داخل است.
وی همچنین برگزاری این نمایشگاه را با توجه به تشویق مراکز دولتی به خرید تولیدات داخلی در جلوگیری از خروج ارز بسیار تاثیرگذار دانست.
شرکت دانش بنیان سلول بافت زیست (سبز) در سال 1387 با هدف توسعه فناوریهای دانشبنیان در حوزه سلولهای بنیادی، مهندسی بافت و بیولوژی ملکولی تاسیس شده است و در سال 1393 از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان یک شرکت دانش بنیان شناخته شد. اولویت اصلی این مجموعه ارائه ایمنترین و بهترین محصولات و خدمات از طریق رعایت قوانین و استانداردهای ملی و بینالمللی اخلاقی و علمی است و در این راستا از مجربترین متخصصین بهره میگیرد.
مهمترین زمینههای فعالیت شرکت اجرای کارآزمایی های بالینی مبتنی بر فرآوردههای سلولی و بافتهای مهندسی شده، تولید محصولات پزشکی بازساختی (سلول، بافت و داربست) برای مصارف بالینی، مشاوره برای راهاندازی مراکز سلولدرمانی، ساخت اتاق تمیز و استقرار سیستم مدیریت کیفیت، برگزاری دورههای آموزشی مرتبط با پزشکی بازساختی و تکنیکهای رایج آزمایشگاهی، انجام مطالعات راهبردی جهت تدوین چارچوبهای قانونی، علمسنجی و آینده پژوهی و تولید تجهیزات آزمایشگاهی، محصولات پژوهشی و نرمافزارهای تخصصی تشخیصی است.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وبسایت iranlabexpo.isti.ir نیز مراجعه کنید.
چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاه ساخت ایران به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، 5 تا 8 اردیبهشت ماه سال جاری با حضور شرکتهای دانش بنیان داخلی این حوزه در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
پایان پیام/25
Send to friends