با حمایت ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی؛
رونق اشتغالزایی و کارآفرینی در حوزه سوخت زیستتوده محقق میشود
توسعه صادرات سوخت زیست توده جامد یکی از طرحهایی است که با حمایت ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی در حال انجام است تا به زودی شاهد کارآفرینی بر اساس مزیتهای بومی در این حوزه باشیم.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه بازارهای صادراتی، کارآفرینی بر اساس مزیت های بومی و افزایش ظرفیت تولید پلت تا 6000 تن در 10 سال آینده برخی از دستاوردهای طرح "تجاریسازی و توسعه صادرات سوخت زیست توده جامد" است که با حمایت ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان اجرا می شود. رسیدن به اهداف مدنظر در این طرح دارای مزایای گوناگونی است که اشتغالزایی جوانان را یکی از دستاوردهای این پروژه می توان دانست.
با توجه به رشد روز افزون مصرف زیست توده جامد در جهان به دلیل ضرورت جلوگیری از آلودگی و قیمت های به مراتب کمتر سوخت زیست توده جامد نسبت نسبت به سوخت فسیلی و همچنین پتانسیل بالای ایران در زمینه انرژی زیست توده به ویژه در بخش کشاورزی و چوبی توسعه فناوری، تجاریسازی و صادرات به بازارهای موجود از اهمیت فراوانی برای زنجیره مدیریت فناوری آن برخوردار است.
یکی از راهکارهای مناسب برای استفاده از این پتانسیل تبدیل زائدات کشاورزی و چوبی به سوخت زیست توده جامد یا پلت است. این سوخت به عنوان یک سوخت پاک شناخته می شود و در بازار اروپا قسمت عمده ای از انرژی گرمایی منازل و واحدهای صنعتی از این طریق تامین می شود. علاوه بر پلت می توان با مواد اولیه موجود به تولید بریکت و چند محصول ذدیگر نیز پرداخت که علاوه بر مصرف داخل بازار صادرات خوبی دارد.
انتهای پیام/25
Send to friends