رویداد مهندسی نفت تندگویان، اثرگذاری دانش‌بنیان‌ها در دیجیتال‌سازی میادین نفت و گاز

رویداد مهندسی نفت تندگویان، اثرگذاری دانش‌بنیان‌ها در دیجیتال‌سازی میادین نفت و گاز


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 97279
رئیس دانشگاه صنعت نفت با بیان اینکه دومین رویداد رقابتی مهندسی نفت تندگویان با استقبال بی‌نظیر دانشجویان و استادان روبه‌رو شد، گفت: این رویداد می‌تواند سرمنشأ اثرگذاری شرکت‌های دانش‌بنیان و متخصصان کشور در دیجیتال‌سازی میدان‌های نفتی و گازی باشد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، محمد چهاردولی با بیان اینکه دومین رویداد رقابتی  مهندسی نفت تندگویان (TPEC) با محوریت میدان‌های نفتی و گازی دیجیتال برگزار شد، توضیح داد: فراخوان برگزاری این رویداد از دهه فجر پارسال منتشر شد و با توجه به اطلاع‌رسانی‌های انجام‌شده، ۱۳۰ گروه از بخش‌های مختلف کشور شامل شرکت‌های دانش‌بنیان، نوآورا و فناور، گروه‌های دانشجویی و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها در دومین رویداد رقابتی  مهندسی نفت تندگویان (TPEC) شرکت کردند.

وی افزود: در مرحله نخست و با داوری که انجام شد ۵۰ طرح به دومین رویداد رقابتی مهندسی نفت تندگویان (TPEC) راه یافتند. امیدواریم این رویداد سرمنشأ اثرگذاری شرکت‌های دانش‌بنیان و متخصصان کشور در حوزه‌های دیجیتال‌سازی میدان‌های نفتی و گاز باشد.

میدان نفتی دیجیتال (DOF) با استفاده از ترکیبی از فناوری‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی(AI)، اینترنت اشیا(IOT)، واقعیت افزوده، اتصال تلفن همراه و فضای ابری به اپراتورها کمک می­‌کند تا در کمترین زمان با جمع‌آوری و تجزیه‌ و تحلیل داده‌­ها درباره وقایع یک میدان واکنش صحیح و بهینه را انجام داده و تصمیم درست را بگیرند.

میدان نفتی دیجیتال، موج بعدی تحول دیجیتال در صنعت نفت و گاز است که در مواجهه با رقابت شدید جهانی در این موج، سرمایه‌گذاری‌های زیادی در میدان نفتی دیجیتال از سوی شرکت‌های بزرگ در دنیا انجام شده است. به همین منظور، دومین دوره رویداد رقابتی مهندسی نفت شهید تندگویان (TPEC) در حوزه میدان نفتی دیجیتال با همکاری مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت، دانشگاه صنعت نفت و شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب روز سه­‌شنبه (۲۵ اردیبهشت) در دانشکده نفت اهواز برگزار شد.

در دومین دوره رویداد (TPEC) افزون بر حضور مسئولان پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت و دانشگاه صنعت نفت، مدیران و کارشناسان شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و شرکت­‌های دولتی ازجمله شرکت نفت و گاز اروندان و شرکت نفت و گاز پارس و شرکت‌­­های خصوصی­ ازجمله شرکت خدمات مهندسی چاه‌­پیمایی مهران، شرکت­ خدمات میدان‌های فنی آسماری و شرکت پادیاب تجهیز از این رویداد حمایت مالی و معنوی کردند.

رتبه‌­بندی نهایی و اهدای جوایز طرح‌­های برگزیده، در آیینی از سوی مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران در تهران برگزار می‌­شود.

#20

بیشتر بخوانیم