صرفه جویی ارزی با تولید دیتالاگر چندمنظوره ایران‌ساخت

صرفه جویی ارزی با تولید دیتالاگر چندمنظوره ایران‌ساخت


زمان مطالعه : 3 دقیقه
کد خبر : 101515
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به بومی‌سازی دیتالاگر چندمنظوره شده که از آن برای ذخیره‌سازی داده‌های دریافتی از طیف وسیعی از حسگرها و سیگنال‌‎های آنالوگ و دیجیتال بهره گرفته می‌شود و در هر دستگاه چیزی بین هزار تا 5هزار دلار صرفه‌جویی ارزی به همراه دارد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، شرکت مانا هوش دانش آزما فعالیت خود را از سال  1395 به عنوان شرکت دانش‌بنیان آغاز کرد. زمینه اصلی فعالیت شرکت، طراحی و ساخت انواع سامانه‌های ثبت داده (دیتالاگر) با قابلیت‌های متنوع سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است.

سید مهدی حسینی دستجردی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مانا هوش دانش آزما در خصوص زمینه کاری این شرکت گفت: طراحی و ساخت انواع دیتالاگرهای چند‌کانال همزمان ایزوله و غیر ایزوله، دیتالاگرهای چند محدوده‌ای، دیتالاگرهای لودسل و استرین‌گیج و انواع رکوردرهای داده آنالوگ و دیجیتال از حوزه‌های در دستورکار شرکت است. این تجهیزات، کاربرد وسیعی در داده‌برداری، پایش و تحلیل عملکرد سیستم‌های کنترل صنعتی، تجهیزات الکتریکی نیروگاه‌ها، سیستم‌های کنترل فرآیند، تجهیزات تست خاک و بتن و بسترهای تست آزمایشگاهی دارند.

وی ادامه داد:  یکی دیگر از زمینه‌های فعالیت شرکت، طراحی و ساخت سامانه‌های کنترل و ثبت داده چندمنظوره است. طراحی و ساخت کامپیوترهای صنعتی تعبیه‌شده، مدارات راه‌انداز‌ی انواع حسگر‌ها و عملگرها و طراحی و پیاده‌سازی انواع نرم‌افزارهای پایش و کنترل بلادرنگ از دیگر زمینه‌های فعالیت شرکت به شمار می‌روند.

به گفته او،  هدف اصلی شرکت ارائه محصولاتی با کیفیت بالا و امکانات پیشرفته است به نحوی که قابل رقابت با محصولات خارجی مشابه است.

دیتالاگر چند منظوره از محصولات دانش‌بنیان این شرکت است و دستجردی در معرفی این محصول اظهار داشت: دستگاه MA_DR100 دیتالاگری بسیار دقیق و پیشرفته است که به منظور ذخیره‌سازی داده‌های دریافتی از طیف وسیعی از سنسورها و سیگنال‌های آنالوگ و دیجیتال، طراحی و ساخته شده‌است. این دستگاه در دو نوع کلی جنرال و ثابت  ارائه می‌شود. در نوع جنرال، انتخاب نوع سنسور و محدوده سیگنال آنالوگ ورودی توسط کاربر و از طریق نرم افزار قابل انجام است.

این فعال فناور خاطرنشان کرد: محدوده‌های ورودی قابل انتخاب دراین نوع دیتالاگر، سنسورهای برپایه پل(مانند لودسل و استرین گیج) ترموکوپل نوع K، انواع RTD، ورودی‌های جریانی صفر تا 20 میلی آمپر، ورودی‌های جریانی صفر تا 20 میلی آمپر، 4 تا 20 میلی آمپر  و ورودی های ولتاژی صفر تا 5 ولت را شامل می‌شود.

به گفته او، به کمک این دستگاه می‌توان سیگنال‌های ورودی هر کانال را با حداکثر سرعت 10 نمونه در ثانیه در وضعیت غیرفعال برای فیلتر حذف نویز برق شهر و 2 نمونه در ثانیه در وضعیت فعال برای فیلتر حذف نویز برق شهر، دریافت و ذخیره کرد. همچنین، داده های دریافتی را می‌توان با سرعت قابل تنظیم، روی کارت حافظه Micro SD تعبیه شده روی دستگاه، ذخیره کرد.

حسینی دستجردی در خصوص دیگر قابلیت‌های این محصول اظهار داشت: دراین محصول این امکان فراهم شده است از طریق واسط USB داده‌های دریافت شده را روی نرم‌افزار m DAS مشاهده و ثبت‌کرد. این نرم‌افزار، امکانات بسیاری از جمله امکان مشاهده آنلایت و ذخیره‌سازی مقادیر تمامی ورودی‌های را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

این فعال دانش‌بنیان ظرفیت تولید سالانه این محصول 50 تا 70 دستگاه دانست و گفت: هر دستگاه بین 1000 تا 5000 دلار صرفه‌جویی به همراه دارد و با تولید آن 12 نفر به طور مستقیم در این شرکت مشغول به کار شده‌اند.

#15

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
ایران‌ساخت| تولید پردازشگر خودروهای سنگین منجر به صرفه‌جویی ارزی شد
ایران‌ساخت| تولید پردازشگر خودروهای سنگین منجر به صرفه‌جویی ارزی شد
01/01/29 - 10:22
دانش‌بنیان| زیرساخت نرم‌افزاری سازمان‌ها را سامانه ایران‌ساخت یک‌پارچه کرد
دانش‌بنیان| زیرساخت نرم‌افزاری سازمان‌ها را سامانه ایران‌ساخت یک‌پارچه کرد
00/12/25 - 14:17
با تولید 90 محصول در حوزه سلامت 274 میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی شد
با تولید 90 محصول در حوزه سلامت 274 میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی شد
00/09/17 - 10:16
بیشتر بخوانیم