پیاده‌سازی اقتصاد مقاومتی با تکیه بر دارایی‌های غیرملموس محقق می‌شود
ضرغام در صد و پنجمین نشست با مراکز علمی کشور بیان کرد:

پیاده‌سازی اقتصاد مقاومتی با تکیه بر دارایی‌های غیرملموس محقق می‌شود


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 22321
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی گفت: سازمان‌ها دارایی‌های ملموس و غیر ملموس دارند که برای پیاده‌سازی درست اقتصاد مقاومتی باید به دارایی‌های غیرملموس آنها تکیه کرد و اگر در این راه مدیریت درستی باشد موفق خواهیم شد.

رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی گفت: سازمان‌ها دارایی‌های ملموس و غیر ملموس دارند که برای پیاده‌سازی درست اقتصاد مقاومتی باید به دارایی‌های غیرملموس آنها تکیه کرد و اگر در این راه مدیریت درستی باشد موفق خواهیم شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نصرت الله ضرغام رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی در دوازدهمین گردهمایی روسای دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای سرتاسر کشور سخنرانی کرد این صد و پنجمین نشست با مراکز علمی است که ضرغام در آن شرکت می‌کند.
ضرغام در این مراسم ضمن معرفی فعالیت های صندوق اظهار کرد: صندوق حمايت از پژوهشگران معاونت علمی با هدف توسعه علم وفناوری  در كشور و با بهره گيری از تجارب ديگر كشور ها در سال٨٢بنيان گذاشته شد و توانسته نقشی تاثيرگذار در عرصه حمايتی از ظرفيت های بالقوه و بالفعل پژوهشگران كشور داشته باشد.
ضرغام ادامه داد: در سال های اخير صندوق(بنياد ملی علم ايران) ضمن توسعه علم و فن آوری در كشوربا حمايت از پژوهشگران و با انعقاد تفاهم نامه ها و برگزاری همايش ها از جمله همايش مديريت استعدادها در هزاره سوم و همچنين حمايت از مراكز علمی و آموزشی همچون آموزش و پرورش توانسته گام های موثری در زمينه مردمی و اجتماعی کردن علم داشته باشد.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی همچنین بیان کرد: اشتغال سنتی برای نسل جوان نمی‌تواند شغل به وجود آورد بنابراین باید به دنبال طرح‌های جدید و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان باشیم و از طریق مراکز نوآوری یافته‌های پژوهشی را حمایت می‌کنیم.
وی با اشاره به اهمیت آموزش‌های کوتاه مدت گفت: نیاز است در کشور سرمایه گذاری بیشتری برای آموزش های کوتاه مدت انجام شود همانطور که می دانیم لزوم افزایش کیفیت و بهره برداری داخلی توجه به آموزش های فنی و حرفه ای است همچنین 4 میلیون و 800 هزار دانشجو در کشور وجود دارد که باید برای آنها ایجاد اشتغال کرد.
ضرغام با بیان اینکه ارزش افراد در جامعه به خدماتی است که ارائه می‌دهند نه مدرک آنها گفت: اگر تربیت افراد ماهر و توانمند در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای سرلوحه انجام امور باشد این مراکز وظیفه و رسالت خود را به درستی انجام داده‌اند البته در این راستا باید فرهنگسازی در جامعه نیز انجام شود که افراد با خدماتی که ارائه می‌دهند سنجیده شوند. البته سازمان‌های مختلف دارایی‌های ملموس و غیر ملموس دارند که برای پیاده سازی درست اقتصاد مقاومتی باید به دارایی های غیرملموس آنها تکیه کرد و اگر در این راه مدیریت درستی باشد موفق خواهیم شد.
وی در پایان ابراز کرد: روز به روز جایگاه مراکز آموزش مهارتی ارتقاء می یابد البته این مسئله محدود به ایران نیست بلکه در دنیا به علت نقشی که این مراکز در افزایش تولید ناخالص ملی دارند دارای اهمیت ویژه‌ای هستند.
انتهای پیام/25

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم