پیش‌نویس برنامه‌های فناوری‌های نرم و هویت‌ساز در سال 1395 اعلام شد
در آخرین جلسه شورای ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی در سال جاری؛

پیش‌نویس برنامه‌های فناوری‌های نرم و هویت‌ساز در سال 1395 اعلام شد


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 13457
آخرین جلسه شورای ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز معاونت علمی در سال 1394 با حضور جمعی از فعالان و کارشناسان دبیر خانه به منظور بررسی پیش نویس برنامه های راهبردی در سال 95 تشکیل شد.

آخرین جلسه شورای ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز معاونت علمی در سال 1394 با حضور جمعی از فعالان و کارشناسان دبیر خانه به منظور بررسی پیش نویس برنامه های راهبردی در سال 95 تشکیل شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی آخرین جلسه شورای ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز در سال 1394 با حضور مهندس سجادی نیری دبیر ستاد و اعضای حقیقی و حقوقی شورای این ستاد برگزار شد.

در ابتدای نشست، سجادی نیری ضمن قدردانی از تلاش های اعضای شورای ستاد، با تاکید بر لزوم اعمال اولویت بندی در حوزه صنایع فرهنگی در جهت کارآمدی بیشتر ستاد در سال آتی به اعلام معیارهایی همچون سازگاری با شاخص­های دانش­بنیان و مجاورت با فناوریها و صنایع سخت و رویکردهایی نظیر مزیت محور، فرصت محور و اقتدار محور بودن به عنوان ضوابط تعیین اولویت در برنامه های سال آینده ستاد اشاره کرد. سجادی نیری اولویت های موضوعی سال آینده ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز را در هشت محور اسباب بازی، بازیهای رایانه­ای، تولید محتوای دیجیتال (محتوای آموزشی)، پویا نمایی، سینما، پی نمایی، صنایع دستی و طراحی برشمرد.

در ادامه دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز معاونت علمی، ساختار اقدامات مد نظر برای برنامه سال آینده ستاد را در 5 بخش نظارت و سیاستگذاری، ترویج و گفتمان سازی، زیرساخت، هدایت و جهت دهی و حمایت های مقطعی تببین و تشریح کرد.

پس از آن هریک از اعضا به ارائه پیشنهاداتی درخصوص برنامه سال آینده ستاد پرداختند که از جمله آنها میتوان به  لزوم توجه به مزیت سنجی به عنوان ضابطه تعیین اولویت و رشته پیوند فعالیتهای گوناگون ستاد در بخشهای مختلف مرتبط با آن، همکاری گسترده تر ستاد با دانشکده های علوم انسانی و توجه بیشتر به صنایع دستی و  کاهش اولویت­های موضوعی ستاد به 5 مورد و ساختار اقدامات مد نظر به 2 بخش در هر مورد کدام از  اولویت های موضوعی،  ضرورت تعامل بیشتر ستاد با بخش خصوصی و بستر فرهنگی ـ مردمی همچنین لزوم در نظر گرفتن اطلاعات و دانش بازارسنجی برای تعیین برنامه های ستاد بویژه با توجه به شرایط پسا برجام اشاره کرد.

بنا بر این گزارش لزوم کاهش همپوشانی فعالیتهای ستاد با سایر نهادها و عدم ضرورت جنبه آموزشی در تولید محتوای دیجیتال با توجه به اولویت های ستاد از دیگر پیشنهادات عنوان شده در سال 95 است که میتوان از آن نام برد.

حسب توافق بدست آمده در جلسه، مقرر شد کلیه اعضای شورای ستاد نظرات کارشناسی و پیشنهادات خود را در باب اولویت های موضوعی و برنامه پیشنهادی ارائه شده، به صورت مکتوب ارسال نموده تا در جلسه اول شورای ستاد در سال 1395 مورد بحث و بررسی و تصویب قرار گیرد.

 

پایان پیام/32 

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم