چالش ایجاد خواص پایدار خودتمیزشونده، ضدباکتری و ضدبو در کاشی و سرامیک
به همت ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی برگزار می‌شود؛

چالش ایجاد خواص پایدار خودتمیزشونده، ضدباکتری و ضدبو در کاشی و سرامیک


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 41020
شانزدهمین چالش نوآوری با عنوان «ایجاد خواص پایدار خودتمیزشونده، ضدباکتری و ضدبو در کاشی و سرامیک» از سوی کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری نانو معاونت برگزار می‌شود.




شانزدهمین چالش نوآوری با عنوان «ایجاد خواص پایدار خودتمیزشونده، ضدباکتری و ضدبو در کاشی و سرامیک» از سوی کارگروه صنعت و بازار ستاد  توسعه فناوری نانو معاونت برگزار می‌شود. این چالش به‌دنبال توسعه راهکارهایی عملی مبتنی بر فناوری نانو برای‌ «ایجاد خواص پایدار و ماندگار خودتمیزشونده، ضدباکتری، ضدبو و ضدآلودگی هوا برای سطوح کاشی و سرامیک» در داخل کشور است.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، امروزه کاربردهای بهداشتی کاشی و سرامیک از قبیل استفاده در آشپزخانه، سرویس‌های بهداشتی، نمای ساختمان، استخرها، سونا و جکوزی حساسیت‌های بسیار زیادی را برای جلوگیری از ایجاد یا کاهش اثر آلودگی‌های محیطی در سطوح این محصولات در کنار حفظ زیبایی و دوام آن‌ها ایجاد کرده است.

چالش اصلی در نظافت و پاکیزگی سطوح کاشی و سرامیک، تجمع انواع آلودگی‌های محیطی و ایجاد زیست‌فیلم و اتصال این آلودگی‌ها به این سطوح است که رفع آن مستلزم استفاده مداوم از حجم بالایی از شوینده‌های مخرب و مضر برای محیط زیست و انسان و همچنین سطوح کاشی و سرامیک است.

از این‌رو خودتمیزشوندگی، ضدبو، ضد آلودگی هوا و ضدباکتری بودن سطوح کاشی و سرامیک به منظور جلوگیری یا کاهش آلودگی این سطوح همواره یکی از دغدغه‌های اصلی تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان انواع محصولات کاشی و سرامیک بوده است.

در این راستا ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی به درخواست شرکت «کاشی و سرامیک ایفاسرام» به عنوان یکی از تولیدکنندگان کاشی و سرامیک کشور اقدام به برگزاری یک چالش نوآوری با عنوان «ایجاد خواص پایدار خودتمیزشونده، ضدباکتری و ضدبو در کاشی و سرامیک» کرده است.

بنابر اعلام دبیرخانه چالش‌های فناوری و نوآوری نانو، فرآیند ثبت نام مرحله اول چالش پیش‏رو از ابتدای دی‌ماه آغاز شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و سایر پژوهشگران و فناوران علاقه‌مند تا تاریخ 3 بهمن‌ماه فرصت دارند طرح مفهومی اولیه خود را به دبیرخانه چالش ارسال کنند.

طرح‌های دریافتی در کمیته داوران ارزیابی شده و در نهایت، شرکت‌کنندگان برتر (اعم از فرد یا گروه) به مرحله دوم راه خواهند یافت. پذیرفته‌شدگان این مرحله همچنین تا سقف 50 میلیون ریال تسهیلات حمایتی شامل کمک هزینه نقدی و اعتبار استفاده از خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو را طی مرحله دوم دریافت خواهند کرد.

برنده نهایی این چالش علاوه بر دریافت جایزه 500 میلیون ریالی و تسهیلات حمایتی  از سوی ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی در برای‌ تجاری‌سازی طرح خود، فرصت همکاری برای توسعه فناوری و تجاری‌سازی طرح تا تولید انبوه را در شرکت کاشی و سرامیک ایفاسرام خواهد داشت.

علاقه‌مندان می‌توانند برای‌ کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جزئیات چالش (نحوه ثبت نام، شرایط ارسال راه‌حل، جوایز وغیره) به نشانی Ichallenge.ir مراجعه کنند.

پایان پیام/29

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم