چرخ توربین‌های گازی با پره‌های داخلی می‌چرخد
با تلاش یک شرکت فناور؛

چرخ توربین‌های گازی با پره‌های داخلی می‌چرخد


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 22604
یکی از شرکت‌های فناور کشورمان توانسته است پره‌های متحرک توربین‌های گازی را با توانمندی متخصصان داخلی تولید کند و به مرحله تجاری سازی برساند.

 یکی از شرکت‌های فناور کشورمان توانسته است پره‌های متحرک توربین‌های گازی را با توانمندی متخصصان داخلی تولید کند و به مرحله تجاری سازی برساند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی؛ حرکت دوار پره‌های بزرگ و توربین‌های بادی و گازی، نشانه‌ای از تامین نیروی برق به عنوان لازمه غیر قابل انکار زندگی شهری، نشان‌دهنده توسعه و توانمندی در  بهرهمندی از ظرفیت‌های فناوری است.
به گفته محمد رضا قاسمی مدیرعامل شرکت مهندسی موادکاران دانش فنی قطعات داغ توربين خصوصا پره‌ها یکی از بخش‌های اساسی توربین‌هاست و در جایگاه قابل توجهی از صنايع نفت، گاز، پتروشيمی و نيروگاهی کشور قرار دارد.
این فعال فناور، با اشاره به تدوين دانش فنی و ساخت پره متحرک رديف اول توربين گازی 25 مگاواتی شرکت‌های شناخته شده و مورد استفاده در صنایع، گفت: تا کنون توليد بيش از 70  مدل مختلف پره توربين انجام شده و برخی از محصولات خود را به کشورهای اروپای غربی صادر شده‌اند.
مدیرعامل این شرکت سازنده سازنده پره های توربين گفت: در کنار ساخت این پره‌ها تا 75 مگا وات مورد نياز صنايع نفت ، گاز و پتروشيمی  هستند، قطعات محفظه احتراق توربين و نيز بازسازی قطعات داغ توربين آماده ارائه خدمات به صنايع است.
قاسمی، به کسب توانمندی احیای پره‌های توربین‌های گازی را بر اساس توانمندی داخلی اشاره کرد و گفت: این دانش پایه‌ای مهندسی پره توربین طی 5 سال گذشته برای حوزه تخمین عمر، جوان سازی و بازسازی پره هابکار گرفته شده است و توانمندی تولید سالیانه 15000 پره و باز سازی 60000  پره  قطعات داغ را دارد.
وی همچنین اشتغال بیش از یکصد نفر را از ظرفیت‌های ایجاد شده با فعالیت این شرکت فناور داخلی عنوان کرد و گفت: نیروی انسانی متخصص به عنوان اصلی‌ترین ظرفیت‌های این شرکت زیرمجموعه مپنا، در اولویت اصلی قرار داشته است و اکنون تنوعی از متخصصان رشته‌های فنی و مهندس در کنار تکنسیین‌های فنی کار ساخت، تعمیر و احیای پره‌های توربین را انجام می‌دهند.
این فعال فناور، رشد اقتصادی را مستلزم توجه به توانمندی در حوزه تولیدات حساس و راهبردی را ضرورتی اساسی دانست و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان حرکت در مسیر نوآوری را چراغ راه خود قرار داده‌اند و بسیاری از این شرکت‌ها، در مرزهایی فعالیت می‌کند که لبه مرز فناوری است، اما مهم‌ترین اتفاقی که می‌تواند تلاش این شرکت‌ها را به سرمنزل مقصود برساند، توجه از سوی نهادها و سازمان‌ها به جایگاه این شرکت‌ها و نقشی است که می‌توانند در عرصه اقتصادی کشور ایفا کنند. 
پایان پیام/24

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم