کیفیت آموزش کاهش یافت و دانشجویان بینالمللی انگلستان خواستار جبران هزینهها شدند
فعالان مدنی، كه نمایندگان دانشجویان بین المللی به شمار میروند، اعلام کردند که ارائه حداقل غرامت جزئی توسط دولت انگلستان بسیار مهم و ضروری است. در حالی كه دانشگاهها در ارائه خدمات آموزشی كافی موفق نبوده اند، بسیاری از آنها توانایی بازگرداندن دانشجویان را ندارند و بنابراین دولت باید وارد عمل شود. تغییر ناگهانی دستورالعملهای دولت انگلیس به شدت بر عملکرد دانشگاهها تأثیر منفی گذاشته است".
کمک به دانشجویان بینالمللی و تجدید نظر در عملکرد دانشگاهها، نیازمند حمایت دولتی بوده و کاری نیست که توسط دانشگاهها به تنهایی انجام شود. آنها باید بودجه بیشتری از دولت دریافت کنند. دولت میلیون ها دلار برای حمایت از صندوق مشکلات اضطراری دانشگاه اختصاص داده است.
اما درخواست برای این وجوه و موفقیت در دریافت آن بسیار دشوار است. این حمایت صرفا برای کسانی که واقعاً در شرایط اضطراری، قرار دارند و پولی برای خرج کردن ندارند. اما این حمایت در بسیاری از دیگر افراد، از جمله دانشجویان بینالمللی کارآمد نبود. رسیدن به آستانه 10 هزار امضا در عرض چند روز به معنای پاسخگویی دولت به موارد برجسته در دادخواست است.
چالشهای بیشتر فراروی دانشجویان بینالمللی انگلیس
دفتر رسیدگی به امور آموزش عالی در انگلیس، خلاصه پرونده های شکایات ناشی از تأثیر ویروس کرونا را منتشر کرده است. علاوه با موارد مطرح شده در مورد پرداخت اجاره بهای محل اقامت که به دانشجویان اختصاص داده نمیشود و همچنین درخواستهای حمایتی مورد توجه قرار گرفته است.
در یک مورد از این شکایتها دولت ناچار به پرداخت 5000 یورو جریمه به یک دانشجوی پزشکی شد. بر اساس گزارشی، قابل توجیه نیست که چرا دانشجویان، هزینه های بالاتری را برای سالهای آخر تحصیبل پرداخت می کنند؛ در این مورد دانشجو 38هزار پوند هزینه سال آخر، علاوه بر هزینه ویزا و هزینه های زندگی و تحصیل در خارج از کشور غبر قابل توجیه است.
این هیئت تصمیم گرفت که دانشجوی سال آخر پزشکی، به دلیل عدم وضوح در مورد افزایش قابل توجه شهریه در سالهای آخر تحصیل ، غرامت دریافت کند. با این حال، شرایط دیگر رشتهها مانند علوم اجتماعی یا علوم انسانی برای دریافت غرامت مشابه بسیار سخت تر می شود.
محدودیت های ویروس کرونا باعث شده است که آنها نتوانند به دورههای عملی یا سایر دورههای کاربردی دسترسی پیدا کنند و از امکانات زیرساختی مانند استودیوهای پیشرفته پخش بی بهره بمانند.
وزارت آموزش و پرورش انگلیس نیز قبلاً گفته بود كه فقط درصورتی كه دوره های آنلاین از كیفیت مناسبی برخوردار باشند، بتوانند به هدفشان برسند و دانشجویان را در جهت پیشرفت خود كمك كنند ادامه خواهند یافت و شهریه كامل را از دانشجویان دریافت میکنند.
بسیاری از دانشجویان بین المللی فقط همه چیز را به صورت آنلاین دریافت می کنند. فرصت تحصیل در انگلستان برای تجربه تفاوت فرهنگی ، کسب تجربه و ایجاد دوستی جدید ندارند و این موضوع مغایر با اهداف آموزش بینالمللی است.
منبع: pieNews
مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/24
Send to friends