
انتقال فناوری میان پژوهشگران ایران و برزیل
همایش ایران و برزیل با محوریت مدیریت آب و فناوری های پایدار با حضور پژوهشگران شرکتهای عضو پارک فناوری پردیس، محققان شرکتهای خصوصی داخلی و فناوران برزیلی در سالن سراج این پارک برگزار شد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همایش ایران و برزیل با محوریت مدیریت آب و فناوری های پایدار با حضور نمایندگان دو کشور با موضوع آخرین تکنولوژی روز دنیا در حوزه مدیریت آب و استفاده صحیح منابع و به منظور توان سنجی و ایجاد بستری مناسب جهت همکاری های مشترک دو کشور، با سخنرانی آقایان آلوارو گالوانی رایزن بازرگانی برزیل در ایران و محسن شاطر زاده سفیر سابق ایران در برزیل برگزار شد.
نمایندگان شرکت های فعال در این حوزه و همچنین آقای اوساکو مدیر فنی پارک تکنولوژی تایپو برزیل به معرفی برنامه ها و دستاوردهای خود پرداختند.
آلوارو گالوانی ضمن ابراز خوشنودی از همکاری با ایران در زمینه فناوری های نوین گفت در نظر داریم همکاری های خوبی با معاونت فناوری ریاست جمهوری و شرکت های نوآور ایرانی داشته باشند و در این زمینه نظر گروه همراه کاملا مساعد است.
در ادامه محسن شاطر زاده سفیر سابق ایران و برزیل به اهمیت همکاری ایران و برزیل پرداخت و گفت: برزیل جز کشورهای موفق در عرصه فن آوری و تکنولوژی روز دنیاست و می توان روابط خوبی را به دنبال همکاری های مشترک سالهای قبل داشته باشیم.
وی با تاکید بر اهمیت فینیپ FINEP و جایگاه این صندوق سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: شرکت های ایرانی فناور توجه ویژه ای بر همکاری با فینیپ داشته باشند.
شاطرزاده با بیان اینکه برزیل بزرگترین سد آب را داراست و در این زمینه از تکنولوژی های روز دنیا بهره برده است, تاکید کرد: سد تایپو بزرگترین سد و مجموعه آب و برق دنیاست و نماینده پارک فناوری تایپو با حضور خود می تواند اطلاعات مفیدی را در اختیار شرکت های فعال در این حوزه بدهد.
وی افزود: فضای همکاری خوبی میان دو کشور ایران و برزیل در زمینه فناوری های نوین ایجاد شده که به نفع اقتصاد هر دو کشور است.
سفیر سابق ایران در برزیل همچنین در پایان سخنرانی خود گزارش کاملی از راهکارهای تعریف همکاری مشترک فناوری و نوآوری بین برزیل و ایران ارائه کرد.
شرکت های فن آور فعال در حوزه انرژی کشورمان از جمله شرکت تیام پارسی پاسارگاد، بهین آب زنده رود، کاوش صنعت توس، توزین الکتریک، آوسینا، پارس پویش فناور، طراحان تجهیز صنعتی پیشگامان، تام لوکوموتیو آریا به دستاورد ها و توانایی های خود در این حوزه پرداخته و پیشنهاداتی را جهت تعامل و هم افزایی موثر مابین نوآوران و صاحبان فناوری دو کشور ارائه کردند.
پایان پیام/29
Send to friends