آخرین دستاوردهای نقشهبرداری مغز ارائه میشود
محمدرضا آی رییس این سمپوزیوم گفت: بر اساس برنامهریزیها قرار بود این سمپوزیوم در اردیبهشت ماه برگزار شود اما شیوع کرونا برگزاری آن را با تاخیر مواجه کرد. با توجه به اینکه کرونا مشکل کرونا حل نشد بنابراین تصمیم گرفتیم این رویداد را مجازی برگزار کنیم تا همه فعالان این حوزه از این فرصت بهره مند شوند.
آی ادامه داد: 700 نفر برای حضور در این رویداد ثبت نام کردند که دستاورد خوبی است و نشان میدهد توانستیم تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کنیم. بر این اساس در این دو روز برنامه نزدیک به 10سخنران برجسته داخلی و خارجی درباره به روزترین موضوعات نقشه برداری مغز سخنرانی میکنند و در کنار آن پنلهای تخصصی نیز برگزار میشود. موضوعات نیز به گونهای انتخاب شده است تا تمام حوزههای مرتبط با نقشه برداری مغز را پوشش دهد. آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به عنوان یک نرکز ارتباط محققان رشتههای گوناگون عمل میکند و این تنوع موضوعات در سمپوزیوم نیز با این هدف هم خوانی دارد.
رییس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز همچنین بیان کرد: با برگزاری این سمپوزیوم تجربیات و دستاوردهای جدید محققان برجسته دنیا به اشتراک گذاشته میشود. محققان با حضور در آن خود را به روز میکنند و با پیشرفتها و تحولات این حوزه آشنا میشوند. همچنین فرصتی برای ایدهپردازی در انجام فعالیتهای تحقیقاتی است.
چهارمین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران 11 و 12 تیرماه توسط آزمایشگاه نقشه برداری مغز برگزار میشود. این آزمایشگاه با هدف پاسخگویی بخشی از نیازهای پژوهشی و فناوری کشور در زمینه ایجاد زیرساخت تصویربرداری و تحریک مغزی برای تحقیقات شناختی و ارائه خدمات دانشبنیان در حوزه علوم و فناوریهای شناختی و نقشهبرداری مغز با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راهاندازی شده است.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/25
Send to friends