استفاده از قدرت سیالات با محصولی دانشبنیان ممکن شد
استفاده از توان و قدرت سیالاتی مانند آب، روغن یا هر ماده سیال دیگری، قرنهاست که توسط بشر شناخته و بکار گرفته شده است. صنعت استفاده از این توان امروزه هیدرولیک نامیده میشود. یکی از مهمترین مسائل در حوزه هیدرولیک، فناوری است که امکان هدایت و کنترل دقیق و درست سیال هیدرولیک برای به خدمت گرفتن آنها را فراهم کند.
ابراهیم مظفری، مدیرعامل و رئیس هیات مدیره، شرکت دانش بنیان فنآوران ابزارساز آریا گفت: شیرهای سروالکتروهیدرولیک در حقیقت دریچههای برنامهپذیری هستند که امکان کنترل توان بسیار زیاد سیال هیدرولیک برای جابجا کردن بارهای بسیار بزرگ را با استفاده از یک سیگنال کنترلی بسیار کمتوان را ممکن میکنند. این تجهیز امکان کنترل بیشتری در این حوزه فراهم میکند و در صنایع بسیاری کاربرد دارد.
وی افزد: قیمت محصول ایرانی تقریبا 30 درصد از نمونه مشابه خارجی ارزان تر است و این مسئله در کنار کیفیت خوب برای این کالای دانش بنیان یک مزیت به وجود آورده است. شیرهای سروالکتروهیدرولیک به طور وسیع در صنایع هوایی شامل بخشهای هدایت و کنترل سیستم هیدرولیک مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین این محصول در نیروگاهها برای کنترل دریچههای سوخت، در صنایع پتروشیمی و نفت و گاز، صنایع خودرویی و پزشکی جهت هدایت مکانیزمهای کنترل اتوماتیک مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیرعامل و رئیس هیات مدیره، شرکت دانش بنیان فنآوران ابزارساز آریا افزود: امروزه با توسعه فناوریهای مرتبط با کنترل اتوماتیک تقریبا زمینههای استفاده از این محصول بسیار گسترش یافته است. شاید رایجترین و قابل لمسترین مورد مصرف این محصول در سامانه پارک خودکار اتومبیلهاست که با کنترل دقیق مدار هیدرولیک فرمان خودرو صورت میپذیرد.
مظفری همچنین بیان کرد: اساس هر شرکت دانشبنیانی باید بر پایه تحقیقات و پژوهشهای دانشگاهی قرار گیرد. اعضا هیات مدیره شرکت متشکل از اعضا هیات علمی دانشگاه و فارغالتحصیلان مدارج دکتری در رشتههای مهندسی هستند. این مجموعه همواره به دنبال چالشهای بزرگ فناوری بوده و با قدرت به سمت توسعه محصولات خود در حرکت است. عمدهترین برنامههای شرکت، تمرکز بر افزایش کیفیت محصولات جهت ورود به بازارهای بینالمللی است.
گزارش از: مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/33
اخبار مرتبط:
توسعه علمي و فناوري كشور در گرو حمايت از شركتهاي دانشبنيان
چگونگی موفقیت شرکتهای دانشبنیان از نگاه رؤسای پارکهای علموفناوری
استقرار شرکتهای دانشبنیان در اماکن مسکونی تهران با همکاری شهرداری تهران
تجاریسازی محصولات دانشبنیان با ارائه خدمات مشاوره توسعه فنی سرعت میگیرد
Send to friends