system
با نرم‌ افزار بومی؛ نظارت بر بستر شبکه‌ ممکن شد
با نرم‌ افزار بومی؛ نظارت بر بستر شبکه‌ ممکن شد

با نرم‌ افزار بومی؛ نظارت بر بستر شبکه‌ ممکن شد


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 70910
شبکه‌های رایانه‌ای راه نفوذ خود را به تمامی صنایع، سازمان‌های دولتی و خصوصی باز کرده‌اند و یک رکن اصلی در کارایی ساختار و ارائه خدمات به شمار می‌رود. اگر این شبکه‌ها به هر دلیلی دچار قطعی یا اختلال شوند، حجم قابل توجهی از خدمات با مشکل مواجه می‌شود. چالشی جدی که صرف هزینه‌های هنگفت و نارضایتی را در پی خواهد داشت.

سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای مدیریت و نظارت بر امنیت شبکه، راه‌کاری برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی است. با توجه به این که ناظر انسانی نمی‌تواند به صورت تمام وقت تمامی بستر را نظارت کند، نرم‌افزارهایی که لحظه‌ای و تمام‌وقت سلامت تمامی تجهیزات و رسانه‌های ذخیره سازی را نظارت کنند و مشکلات را با جزئیات گزارش دهند و به حل مشکل و تحلیل آن بپردازند، راهکاری اثربخش برای جلوگیری یا حل این مشکلاتند.

نمونه غیر بومی این نرم‌افزارها اما علاوه بر گرانی و در دسترس نبودن، به مشکلات گوناگونی از جمله ناسازگاری با سامانه‌های داخلی دچار هستند. اما یک شرکت داخلی با طراحی و پیاده‌سازی نرم‌افزاری در حوزه امنیت شبکه این مشکل را برطرف کرده است.

 

بهروز عباس زاده مدیرعامل شرکت پارس فرانگر پرداز با اشاره به فعالیت فناوران این مجموعه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: ما این خدمات فناورانه را بر بستر شبکه در قالب ارائه نرم‌افزارها و راهکارهای امنیت ارائه می‌کنیم.

این فعال فناور با اشاره به تولید نرم‌افزاری برای نظارت بر بستر شبکه و منابع مراکز داده گفت: نرم‌افزار که به اختصار مانیتورینگ شبکه است، تمامی بسترهای نرم‌افزاری و سخت افزاری را نظارت می‌کند و در صورت بروز اختلال، آن را ثبت می‌کند و دلایل را مورد برسی قرار می‌دهد.

 

مدیرعامل شرکت پارس فرانگر پرداز از ارائه راهکارهای جامع وکارا، برای افزایش بهره وری،امنیت وضریب اطمینان سیستم های نرم افزاری و شبکه سازمان‌ها گفت و ادامه داد: فعالان فناور این شرکت همچنان تلاش دارند با نوآوری، جدیدترین و بهینه ترین راهکارها را در پاسخ به مدیران فناوری اطلاعات ارائه کنند.

وی با اشاره به صرفه مالی و کارایی بالاتر نمونه داخلی این نرم افزار گفت: اگرچه این محصول نمونه‌های مشابه خارجی دارد ولی تمامی نمونه‌های خارجی اشکالاتی دارند. اولا هیچ گونه خدمات پشتیبانی به مشتریان ایرانی ارائه نمی‌دهند. همچنین ارائه‌کنندگان خارجی این نرم‌افزارها، راهکارهای پیاده سازی ارائه نمی‌دهند. نمونه‌های همچنین برای شبکه های بسیار بزرگ طراحی شده‌اند و امکانات پشتیبانی ندارند.

عباس‌زاده با بیان این‌که علاوه بر این که خدمات مشاوره و پشتیبانی ارائه می‌شود و امکان سفارشی‌سازی وجود دارد، ادامه داد: نمونه کامل نرم‌افزار وابسته به تعداد سرویس گیرندگان به طور میانگین 3میلیارد و 500 میلیون ریال و ساده‌ترین نمونه آن 200 میلیون ریال به مشتری ارائه می‌شود که با یک دهم قیمت نمونه خارجی هزینه دارد.

این فعال فناور، وجود نیروی انسانی دانش‌آموخته را یک چالش جدی برای شرکت‌های فناور دانست و گفت: فارغ از بحران هایی که کشور با آن مواجه است، شرکت‌ها بیش از هر چالشی با کاستی نیروی متخصص روبه‌رو هستند. به ویژه شرکت‌هایی که در شهرستان‌ها فعالیت می‌کنند، بیش از دیگر شرکت‌ها دچار این مشکل هستند. این مشکل می‌تواند با طرح‌های مهارت‌ورزی و کارورزی در شرکت‌ها حل شود.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/24

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
نظارت و کنترل مصرف انرژی با سامانه بومی ممکن شد
نظارت و کنترل مصرف انرژی با سامانه بومی ممکن شد
98/05/22 - 09:11
ایجاد بستر امن فضای فناوری اطلاعات با استفاده از تولیدات فناورانه بومی
ایجاد بستر امن فضای فناوری اطلاعات با استفاده از تولیدات فناورانه بومی
95/05/03 - 11:46
توانبخشی در منزل با اینترنت
توانبخشی در منزل با اینترنت
94/11/05 - 11:44
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: