system
تقدیر از برترین‌های مسابقه هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
تقدیر از برترین‌های مسابقه هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

تقدیر از برترین‌های مسابقه هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 101056
با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال، هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، در اختتامیه هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برترین های این دوره از مسابقات در پنج بخش مختلف با حمایت ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال معاونت علمی ریاست جمهوری، تقدیر شدند.
مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر (مهما) یا Amirkabir Artificial Intelligence Competitions (AAIC) مجموعه‌ای از مسابقات مرتبط با حوزه‌ی هوش مصنوعی است که از سال ۱۳۹۱ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌گردد. نخستین دوره‌ی این مسابقات در آبان ۱۳۹۱ در هفت رشته، دومین دوره‌ی آن در آبان ۱۳۹۲ در ده رشته، سومین دوره این مسابقات در آبان ۱۳۹۴ در ده رشته، چهارمین دوره این مسابقات در اسفند ۱۳۹۷ در پنج رشته و پنجمین دوره این مسابقات در آبان ۱۳۹۸ در سه رشته برگزار گردید. بعد از وقفه‌ای به دلیل همه‌گیری کرونا، ششمین دوره این مسابقات در اردیبهشت ۱۴۰۱ در هشت رشته و هفتمین دوره آن در اردیبهشت ۱۴۰۲ در چهار رشته برگزار شد.
هشتمین دوره این مسابقات از فروردین سال جاری با حمایت های معاونت علمی ریاست جمهوری و جمعی از شرکت‌های خصوصی آغاز شد و در طی آن بیش از ۵۰۰ تیم در پنج رشته به رقابت پرداختند. از این تعداد ۳۰ تیم به دور نهایی مسابقات راه یافتند. ۳۰ تیم راه یافته به مرحله نهایی با ارائه ایده‌ها و دستاوردهای خود در برابر داوران، با یکدیگر به رقابت پرداختند.
ارتقاء دانش بومی در زمینه هوش مصنوعی، شناسایی و معرفی محصولات و شرکت‌های موفق داخلی مرتبط با هوش مصنوعی، فراهم کردن بسترهای لازم برای عرضه ایده‌های جدید محققان و کمک به تجاری‌سازی آنها، ایجاد زمینه‌های لازم برای عرضه نیازهای سازمان‌ها، شرکت‌ها و صنایع و ارائه راهکار توسط محققان و بحث و تبادل نظر میان دانشگاهیان، محققان و صنعت‌گران پیرامون زمینه‌های مستعد همکاری از اهدافی است که در این رقابت علمی دنبال می شد.
احمد نیک آبادی، دبیر برگزاری مسابقات با اشاره به جزئیات هشتمین دوره رقابت های هوش مصنوعی توضیح داد: در این دوره ما از حمایت های مادی و معنوی ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهره مند شدیم.
نیک آبادی برگزاری رویدادهای جنبی را از دیگر برنامه های این رقابت ها نام برد و افزود: در این دوره از رقابت های هوش مصنوعی چهار دوره آموزشی و یک مسابقه بین المللی نیز برگزار شد که تیم هایی از سایر کشورها در آنها حضور داشتند.
در پایان این ماراتن علمی، برترین ها در بخش های پروژه کارشناسی، چالش پیش بینی بازار سهام،چالش تصدیق هویت گوینده، چالش پیش‌بینی وفاداری مشترکین شاتل و چالش تشخیص مقصود کاربر و استخراج شکاف‌های اصلی پیام در چت‌بات مالی معرفی شدند.

#20

بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: