با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و میزبانی پارک فناوری پردیس؛
تور علمی و فناوری ویژه هیات هندوستان برگزار شد
تور علمی و فناوری هیات هندی با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و به میزبانی پارک فناوری پردیس برگزار شد .
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در راستای معرفی دستاوردهای علم و فناوری ایران وفرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان و گفتمان علم و فناوری تور علمی و فناوری هیات هندی با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و به میزبانی پارک فناوری پردیس برگزار شد .
پارک فناوری پردیس با هدف بستر سازی جهت انتقال فناوری های نوین به داخل کشور و صدور محصولات دانش بنیان به خارج از کشور، میزبان هیات هایی از کشورهای مختلف است.
در تازه ترین تور علمی نیز هیاتی از مبلغین مذهبی کشور هندوستان از این پارک دیدن کردند و برای آنها توضیحاتی درباره پارک فناوری پردیس معاونت علمی ارائه شد.
در این دیدار کارشناس روابط بینالملل پارک توضیحاتی درباره این پارک ارائه کرد و گفت: پارک فناوری پردیس 12 سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده است. پارک فناوری پردیس نیز پیش از این تنها قطعه زمینی خاکی و بیابانی بود. اما به همت سراج کازرونی و مهدی صفاری نیا، رییس پارک پیشرفتهای چشمگیری حاصل شده است.
وی به پروژههای های ملی و بینالمللی این پارک نیز اشاره میکند. از جمله این اقدامات برپایی نمایشگاه بینالمللی فناوری و نوآوری (اینوتکس) است که خرداد ماه 94 برگزار شد. این رویداد منجر به بسته شدن 17 تا 20 قرارداد میان شرکتهای دانشبنیان ایرانی و کشورهای خارجی شده است.
مرکز فن بازار ملی ایران، بوستان اندیشمندان، دپارتمان تجاریسازی دستاوردها، برگزاری کارگاههای آموزشی بینالمللی و بازدید هیاتهای بلند پایه کشورهای مختلف دیگر اقدامات پارک فناوری پردیس معاونت علمی است که روابط بینالملل پارک فناوری پردیس به ارائه توضیحاتی درباره آنها پرداخت.
سپس توضیحاتی در راستای جایزه مصطفی (ص) و مسابقه نور ابن هیثم با پخش کلیپی برای این هیات مبلغ مذهبی کشور هندوستان ارائه شد.
در پایان این هیات از نمایشگاه دستاوردهای علمی شرکتهای دانش بنیان عضو در پارک پردیس معاونت علمی و منتخب چند شرکت مستقر بازدید کردند.
بهره وری از تکنولوژی برای تبلیغ دین
سید قلب عباس الرضوی، مسوول هیات هندی با ابراز علاقه نسبت به دستاوردهای پارک فناوری پردیس بیان کرد: هیاتی که از پارک فناوری پردیس معاونت علمی بازدید کردند متشکل از اساتید مبلغ دینی کشور هندوستان هستند. از نظر ما دستاوردهای این پارک بسیار قابل توجه است.
وی گفت: کشور هندوستان از نظر علمی ضعیف نیست، اما به جرات می توان گفت ایران با سرعت بالایی رشد علمی دارد و هندوستان شاید حرف زیادی در مقابل ایران نداشته باشد.
عباس الرضوی با ابراز علاقه نسبت به همکاری های فناورانه میان ایران و هندوستان گفت: ضمن این که همکاری میان دو کشور می توان موجب رشد علمی روز افزون باشد. ما علاقه مند هستیم تا از تکنولوژی برای تدریس و گسترش دینی استفاده کنیم.
وی افزود: در این بازدید برای ما کلیپی از دستاوردهای پارک فناوری پردیس و جایزه مصطفی (ص) پخش شد که تصمیم داریم این فیلم را تهیه کرده و در هندوستان برای گروه های مختلف پخش کنیم تا مردم کشور ما با این فعالیت ها بیشتر آشنا شوند.
پایان پیام/29
Send to friends