system
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معرفی شد
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معرفی شد

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معرفی شد


زمان مطالعه : 4 دقیقه
کد خبر : 91251
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری طی حکمی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته را معرفی کرد.

روح‌الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری برای رصد و شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های توسعه فناوری در داخل کشور و حمایت هدفمند از توسعه زیرساخت های تحقیق و توسعه فناوری‌های اولویت‌دار این حوزه؛ صادق صادق‌زاده را به عنوان دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته منصوب کرد.

در حکم دهقانی آمده است:

"نظر به مراتب شایستگی، تخصص و تجارب و به پیشنهاد رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته منصوب می‌کنم".

در این حکم به صادق‌زاده ماموریت داده شده است که در زمینه «رصد و شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های توسعه فناوری در داخل کشور و جایگاه آن در آینده در تعامل با بازیگران  مختلف این حوزه» تلاش کند و با «بهره‌گیری از نتایج مطالعات آینده نگاری فناوری با هدف تعیین اولویت‌های کاری ستاد و مشارکت فعال در تدوین نقشه راه توسعه فناوری با هدف ارتقای همه ابعاد کارکردی نظام نوآوری فناوری» گام بردارد.

همچنین «توسعه فناوری‌های نوظهور و تحول‌آفرین اولویت‌دار به منظور پاسخ به نیازمندی‌های آینده کشور با استفاده حداکثری از همه ظرفیت داخلی زیست بوم نوآوری و با توجه به ظرفیت همکاری‌های فناورانه بین‌المللی» دیگر رسالتی است که معاون علمی برای دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته در نظر گرفته است.

«حمایت هدفمند از توسعه زیرساخت های تحقیق و توسعه فناوری‌های اولویت‌دار با شناسایی و شبکه‌سازی زیرساخت‌های آزمایشگاهی، ساخت، تامین تجهیزات و مواد و برنامه ریزی و اجرای اقدامات مرتبط با رفع کمبودها» و «حمایت از برنامه‌های شتابدهی مراکز نوآوری تخصصی و سایر فعالیت‌های کارآفرینانه مورد نیاز توسعه فناوری در کشور» از اولویت‌های این ستاد تعریف شده است.

طبق این حکم، «برگزاری رویدادها و اجرای فعالیت‌های ترویجی موثر با هدف شبکه‌سازی میان بازیگران مختلف این حوزه و ایجاد مشروعیت در نهادهای سیاستگذار به منظور اتخاذ سیاست‌های مناسب برای توسعه فناوری در کشور» و «ارتقای ظرفیت‌های انسانی لازم و بهره‌گیری صحیح از نخبگان علمی و سرآمدان فناوری برای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار» از دیگر ماموریت‌های این ستاد تعیین شده است.

ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته موظف است برای «بازارسازی محصولات و دستاوردهای فناورانه اولویت دار با توجه به ضرورت ها در مراحل مختلف توسعه فناوری» و «مشارکت حداکثری در اجرای برنامه‌های ملی و چند حوزه‌ای با همکاری سایر ستادهای توسعه فناوری» اهتمام جدی داشته باشد.

صادق صادق‌زاده دکترای دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران- طراحی کاربردی در حال حاضر به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران فعالیت دارد. از جمله فعالیت‌ها و سوابق اجرایی ایشان می‌توان به «ریاست پژوهشکده محیط زیست کیش» و «عضویت در کمیته هوشمندسازی شورای برنامه و بودجه شهرداری تهران» اشاره کرد. وی نقش اثرگذاری در رفع نیاز صنایع کشور به طور خاص در 4 پروژه در سطح ملی ایفا کرده و حدود 100 مقاله ISI و 40 مقاله کنفرانس بین المللی و تالیف و گردآوری 11 کتاب آموزشی در حوزه مهندسی مکانیک به نام وی به ثبت رسیده است.

تجربیات وی در حوزه صنعتی و عملیاتی شامل «راه‌اندازی خط تولید کاتالیست سیلیکاژل گرانول برای اولین بار در کشور»، «ساخت دستگاه اندازه‌گیری عمق بستر آب (اکوساندر)»، «ساخت دستگاه 3 حسگری اندازه‌گیری آنلاین مشخصه‌های آب در اعماق مختلف»، «ساخت دستگاه 7 حسگری اندازه گیری آنلاین مشخصه‌های آب در اعماق مختلف»، «ساخت دستگاه ترازسنج دریایی»، «ساخت نمونه صنعتی دستگاه تولید برق از امواج دریا»، «ساخت نمونه صنعتی دستگاه رانشگر کمک غواص حرفه‌ای»، «ساخت دستگاه ضخامت سنج صنعتی جهت اسکن خطوط رول کارخانه فیبرشیشه»، «ساخت سامانه برآورد فشار دینامیکی شناورهای دریایی»، «ساخت نمونه صنعتی دستگاه تولید آب از رطوبت هوا»، «ساخت نمونه صنعتی دستگاه ترمال سایکلر برای نمونه های پلیمری و چندفازی»، «ساخت نمونه صنعتی اسکیمر جمع کننده لکه های نفتی از روی آب» و «تائیدیه نانومقیاس برای محصول نانواکسید گرافن و تائیدیه نانومقیاس برای محصول سیلیکاژل» می شود.

وی همچنین به عنوان دانشمند برتر جوان جهان اسلام در حوزه محیط زیست (برگزیده رقابت علمی کنز در بنیاد مصطفی) در سال 1397 و جزء دانشمندان 2 درصد برتر دنیا در سال 2021 و 2022 بوده است.

کسب رتبه اول پروژه های پژوهشی وزارت نیرو در سال 1401، تولید صنعتی نانوماده گرافن برای اولین بار در کشور، رونمایی از محصول ملی اسکیمر جمع‌آوری لکه های نفتی توسط وزیر راه و رونمایی از محصول ملی دستگاه تولید آب از رطوبت هوا توسط رئیس سازمان فضایی نیز دیگر افتخاراتی است که در کارنامه صادق‌زلده ثبت شده است.

از جمله فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی صاداق‌زاده نیز می‌توان به استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران، معاونت فرهنگی دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه علم و صنعت ایران، مسئول دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، استاد راهنمای دوره سوم طرح شهید  احمدی روشن بنیاد ملی نخبگان و عضو شورای اندیشه ورز سازمان بنادر و دریانوردی اشاره کرد.

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری

#23

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: