طراحی بومی سخت افزارهای کاربردی در صنایع مختلف توسعه یافت؛ رقابت 1500 مجموعه دانشبنیان
حوزه سخت افزارهای برق و الکترونیک، لیزر و فوتونیک از جمله عرصههایی است که از ظرفیت دانشبنیانها بهر مند شده و توسعه یافته است.
حوزه ای که با استفاده از تولیدات در مرز دانش به بلوغ رسیده و نیاز بازار داخلی را جواب داده است. این اتفاق هم به کمک 1500 شرکت دانش بنیان و خلاق محقق شده که به این حوزه ها ورود کرده اند و با تولید محصولات و ارائه خدمات مختلف، صنایع را از این تولیدات بهره مند کرده اند.
محصولاتی در 12 حوزه سخت افزارهای الکترونیکی و رایانه ای، میکروالکترونیک، مدارهای الکترونیکی، تولید، انتقال، توزیع، ماشین های الکتریکی، الکترونیک قدرت، اندازه گیری و ابزاردقیق، سامانه های کنترل و اتوماسیون صنعتی، تجهیزات ارتباطی، مخابراتی، اویونیک و هوافضا و لیزر و فوتونیک که در صنایع مختلف کاربردی و راهبردی هستند و با فناوریهای بالا یا متوسط به بالا تولید شده اند.
مجموعههایی چون نوآوران بدیع صنعت یکتا، بهتا برد کارا، فناوریهای پایش آلودگی هوا و آب و سامانه های انرژی، مهندسی مکاترونیک البرز خاورمیانه، پیمان خطوط شرق، بارمان محور اسپادانا، صنعت الکترونیک امواج آبی، دانشگاهی توسعه فناوری معین، فنی و مهندسی فرآیند تدبیر کیان، مهندسی سپهر پردازش هدف رهگیر و غیره در این زمینه تلاش می کنند و در یک رقابت داخلی به کسب سهمی از بازار تولیدات بومی امید دارند.
تولید بردهای الکترونیک لباسشویی و یخچال، طراحی و ساخت تجهیزات پایش آلاینده های محیط زیست و بهداشت، سیستم های کنترل انتشار آلودگی، طراحی و ساخت ماژولهای پیشرفته پایانه راه دور و غیره از جمله محصولاتی است که در این حوزه به تولید رسیده است.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#23
Send to friends