عرضه هزار و 73 دستگاه و تجهیزات آزمایشگاهی در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی
براساس این گزارش، 42 آزمایشگاه فعال در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی با عضویت در شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی و با ارائه یک هزار و 73دستگاه و تجهیزات آزمایشگاهی درجهت حمایت از پژوهشگران و فناوران داخلی گام برداشته اند.
آزمایشگاه شرکت سلول بافت آزما، آزمایشگاه آنزیم دانشکده علوم زیستی - دانشگاه تربیت مدرس، آزمایشگاه تحقیقاتی یارا جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجموعه آزمایشگاهی شرکت کاوشگران طبیعت پاک از جمله آزمایشگاهها و مراکز پژوهشی مجهزی هستند که دستگاهها، تجهیزات و امکانات لازم را دراختیار پژوهشگران و فعالان حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی قراردادهاند.
آزمایشگاهها و مراکز پژوهشی فعال در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، دستگاهها و تجهیزات مختلفی از جمله اتوکلاو،آون خلاء، التراسانتریفیوژ،اسمومتر، اتاقک مواجهه تنفسی حیوانات آزمایشگاهی، آسیاب گلولهای سیارهای، الکتروفورز و انکوباتورشیکردار یخچالدار را برای تسهیل در دسترسی پژوهشگران و فناوران به اشتراک گذاشتهاند.
این درحالی است که از چندی پیش و با توجه به توسعه و پیشرفت حوزه علم وفناوری در کشور، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برآن شده تا در قالب شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی و اجرای طرحهای مختلف مراکز آزمایشگاهی و پژوهشگاهی را ترغیب کند تا امکانات و تجهیزات خود را با فعالان و پژوهشگران در حوزه علم و فناوری به اشتراک بگذارند.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در راستای حمایت از پژوهشگران و فناوران، توسعه زیست بوم فناوری و بهرهوری از ظرفیتهای موجود در این حوزه اقدام به اشتراکگذاری تجهیزات و دستگاههای مراکزآزمایشگاهی کرده است.
با توجه به اینکه دسترسی به تجهیزات و امکانات کاربردی که در بسیاری از مراکز بزرگ آزمایشگاهی و پژوهشی وجود دارد برای پژوهشگران وفناوران داخلی میسر نبوده است، شبکه آزمایشگاهی کشور با اشتراکگذاری امکانات آزمایشگاهی برای پژوهشگران، این کمبود را جبران کرده و از اینرو برای تسهیل در دسترسی فعالان حوزه فناوری به امکانات آزمایشگاهی بسیار حائز اهمیت است.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری
#26
Send to friends