گلیسیرین خوراکی گیاهی ایرانساخت به تولید رسید و کیفیت غذا را ارتقا داد
مجتمع صنایع شیمی گستر نیما مجموعهای دانشبنیان است که بیش از 11 سال سابقه فعالیت در حوزه تولید گلیسیرین دارد و سالیانه بیش از 18 هزار تن گلیسیرین تولید میکند و در اختیار صنایع قرار میدهد. گلیسیرین به عنوان ماده اولیه در همه صنایع کشور مورد استفاده قرار میگیرد.
محصول دانشبنیان این مجتمع، گلیسیرین خوراکی و بهداشتی است. گلیسیرین در غذاها و نوشیدنیها به عنوان حلال و شیرینکننده عمل میکند و دارای طعمی شیرین و گرم است.
به گفته امیر سوری مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، گلیسیرین به حفظ غذا کمک میکند و توسط آکادمی تغذیه و رژیم غذایی در دسته کربوهیدراتها قرار میگیرد. این محصل به عنوان یک شیرینکننده سازگار با رژیمهای با کربوهیدرات کم در رژیمهای غذایی کاربرد دارد.
وی افزود: محصول دانشبنیان دیگر شرکت، گلیسیرین کاربردی در محصولات مراقبت از پوست و مو است. این محصول در تولید صابونهای شفاف و به عنوان اسانس در عطر و ژلها کاربرد دارد. همچنین گلیسیرین بهداشتی شرکت در تولید شویندههای بهداشتی، خمیردندان و کرمهای صورت در صنایع آرایشی و بهداشتی به کار میرود.
به گفته این فعال دانشبنیان، مجتمع صنایع شیمی گستر نیما در تلاش است با بهرهگیری از آخرین فناوری روز دنیا ظرفیت تولید خود را به 32 هزار تن در سال برساند تا علاوه بر تامین نیاز کل کشور بخشی از تولیدات خود را به بازارهای جهانی صادر کند.
سوری همچنین بیان کرد: مجتمع صنایع شیمی گستر نیما با استفاده از فرآیند استخراج مناسب، گلیسیرین گیاهی خالص تولید میکند. در این فرآیند گلیسیرین از انواع روغنها و اسیدهای چرب طبیعی مانند نارگیل، نخل خرما، دانه آفتابگردان، سویا، هسته انگور و غیره استخراج میشود.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/23
Send to friends