تعامل با رقبا
با شکل گیری زیست بوم فناور و نوآوری نگاه به بازار رقابت هم تغییر کرد. امروز؛ کسب و کارها در این میدان با رقبای خود تعامل می کنند تا در یک هم افزایی و همکاری مشترک، زمینه توسعه حوزه فعالیت خود را فراهم کنند.
به طور مثال به اشتراک گذاشتن تجهیزات آزمایشگاهی و دستگاه های کاربردی در هر حوزه و صنعتی یکی از این تعاملات است که می تواند به ارتقای سطح کیفی آزمایشات و تست های علمی و تخصصی منجر شود. این کار هم فرآیند انجام پژوهش های فناورانه را تسهیل می کند و در نهایت، صنایع در مسیر توسعه و پیشرفت قرار می گیرند.
در این میان آموزش های متداول، تعامل با دیگر کسب و کارهای رقیب، مشاوره با دست اندرکاران و فعالان هر حوزه نقش بسزایی در توسعه صنایع دارد. حوزه آزمایشگاهی هم بر همین منوال و با برقراری تعامل درست با فعالان این حوزه می تواند کارآمدتر و کاربردی تر شود.
مجموعه آزمایشگاهی ما که در زمینه انجام آزمایش های حوزه مکانیک خاک، بتن و کنترل کیفی مصالح فعالیت می کند هم از این امر مستثنی نیست و مهم ترین راه برای توسعه فعالیت خود را تعامل با رقبا و همکاری با سازندگان مسکن و پروژه های عمرانی و استفاده از پژوهش های راهبردی و کاربردی در این حوزه می داند. این اقدامات در کارآمدتر شدن خدمات آزمایشگاهی نقش سازنده ای ایفا می کنند.
آزمایشگاه های مکانیک خاک، بتن و کنترل کیفی مصالح دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با تجهیزات خوبی که دارد در زمینه آزمایشگاه های مکانیک خاک و بتن فعالیت می کند. مجموعه ما آموزش دانشجویان مقاطع مختلف را در اولویت قرار داده است و از این توان دانشی در توسعه پژوهش ها هم استفاده می کند. عمده ترین تجهیزات آزمایشگاهی این آزمایشگاه، شامل 3 دستگاه جک بتن شکن دیجیتالی و آنالوگ 200 تن، دستگاه لوس آنجلس، ست کامل اسلامپ بتن، دستگاه C.B.R برقی، دستگاه برش مستقیم، دستگاه تک محوریف، دستگاه تحکیم، دستگاه نفوذپذیری، دستگاه مغزه گیری بتن، چکش اشمیت و کلیه وسایل و ابزاری که برای کنترل سنگدانه ها نیاز است می شود.
این تجهیزات همگی نقشی تاثیرگذار در توسعه پژوهش های صنعت ساخت و ساز و ارتقای کیفیت مصالح ساختمانی دارد. تجهیزات کاربردی در آزمایشگاه ما در اختیار دانشجویان، اساتید و پژوهشگران نیز قرار می گیرد.
*عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
منبع: isti.ir
#
Send to friends