تنوع در سبد غذایی ایرانیان؛ سهم محصولات ارتقا دهنده سیستم ایمنی افزایش می‌یابد

تنوع در سبد غذایی ایرانیان؛ سهم محصولات ارتقا دهنده سیستم ایمنی افزایش می‌یابد


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 72933
«کاربرد، پایش و ایمنی زیستی پروبیوتیک‌ها» عنوان وبینار علمی و تخصصی است که 5 و 6 اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

ایمنی زیستی پروبیوتیک‌ها که نقشی اساسی در ارتقای عملکرد سیستم ایمنی بدن دارند در این وبینار مورد بررسی قرار می‌گیرد. رویدادی فناورانه برای بررسی کاربردها، پالایش و ایمنی زیستی پروبیوتیک‌ها با مشارکت ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و انجمن پروبیوتیک و غذاهای سودمند برگزار می‌شود. هدف از برگزاری آن، بیشتر شدن نقش این باکتری‌های مفید در سبد غذایی مردم است.

پروبیوتیک، موجودات ریز، زنده و فعال میکروسکوپی هستند که خوردن آن‌ها باعث تغییر میکروبیوم دستگاه گوارشی ما برای سلامتی بیشتر می‌شود. بیشتر اوقات به آن‌ها باکتری‌های مفید روده هم می‌گوییم. وجود این باکتری‌های خوب، از رشد و تکثیر باکتری‌های بیماری‌زا جلوگیری می‌کند و باعث گوارش بهتر غذا و کمک به کارکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود.
«پروبیوتیک‌ها و غذاهای فراسودمند: یافته‌ها و تحقیقات نوین»، «تولید و فرمولاسیون فرآورده‌های پروبیوتیکی: اصول و مقررات»، «پایش فرآورده‌های پروبیوتیکی: اصول و روش‌ها»، «ایمنی زیستی پروبیوتیک‌ها» و پروبیوتیک‌ها و کاربرد آن در علم پزشکی» مهم‌ترین محورهای این همایش علمی و تخصصی است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس اینترنتی http://biodc.isti.ir/ مراجعه کنند.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/23

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
سهم محصولات زیستی دریایی  در سفره مردم بیشتر می‌شود
سهم محصولات زیستی دریایی در سفره مردم بیشتر می‌شود
99/01/19 - 13:46
 17 زون تخصصی در  نمایشگاه ششم نوآوری و فناوری ربع رشیدی
17 زون تخصصی در نمایشگاه ششم نوآوری و فناوری ربع رشیدی
97/07/18 - 15:01
میکروارگانیسم‌هایی‌ که سلامتی را فرآوری می‌کنند
میکروارگانیسم‌هایی‌ که سلامتی را فرآوری می‌کنند
95/11/09 - 10:55
بیشتر بخوانیم