ربات «ایرانساخت» به چاههای عمیق رسید
توسعه و افزایش چشمگیر زیر ساختهای شهری و صنعتی، حفر چاههای زیرزمینی آنهم در مسافتها و اعماق بسیار بالا را اجتنابناپذیر کرده است. شبکههای عمیق، طولانی و در هم تنیده زیرزمینی از شبکه فاضلاب تا خط لولههای عمیق نفت و گاز، دو مرحله دشوار دارند: نخست ساخت این شبکهها و مهمتر از آن، بررسی، تعمیر و نگهداری.
همکاری مشترک؛ سه نقشه راه حملونقل هوشمند را توسعه میدهد
حملونقل صنعتی است که توسعه آن در گرو همکاریهای مشترک است. اینکه بخش خصوصی و دولتی در کنار هم قرار گیرند و برنامهها خود را با هم در یک مسیر تعریف کنند. سه نقشه راه برای توسعه این صنعت در کشور هم با همین هدف تعریف شده است.
تسهیلات سرمایه در گردش به کمک دانشبنیانها میآید
سرمایه در گردش موضوعی است که در بسته متنوع حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری قرار دارد. شرکتهای دانشبنیان، فناور و خلاق، همیشه طرحهای جدید و مبتکرانهای عرضه میکنند که برای رسیدن به مرحله تولید و تجاریسازی نیاز به تامین سرمایه دارد.
بازی «ایران ساخت» تعامل میان کاربران را افزایش داد
بازیهای دانستنی یکی از جذابترین بازیهای رایانهای هستند که میتوانند باعث افزایش تعامل میان کاربران شوند. این بازیها همچنین در صورتی که از طراحی خوبی برخوردار باشند، میتوانند به افزایش اطلاعات عمومی کاربر منتهی شوند. شرکتی دانشبنیان یک بازی طراحی کرده که با استقبال گسترده کاربر ایرانی مواجه شده است.
فرآیند بازاریابی دیجیتال خدمات آزمایشگاهی سرعت میگیرد
توسعه فضای کسبوکار خدمات آزمایشگاهی هدفی است که شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پی تحقق آن است. چندی پیش هم مدیر شبکه درباره آن گفته بود در تلاشیم تا خدمات آزمایشگاهی را در بازارهای داخلی و خارجی توسعه دهیم.
راهکارهای نوین دانشبنیانی به صنعت هوایی رسوخ کرد
صنعت هوایی و گردشگری از جمله صنایعی است که ادامه حیاتش به استفاده از فناوریهای نوین ارتباطات و اطلاعات وابسته است. صنعتی که چند سالی است در دنیا با روشهای جدید مدیریتی توسعه یافته است. شرکتی دانشبنیان هم با هدف ارائه راهکارهاي نوين در صنعت هوايي و گردشگری به این حوزه ورود کرده است.
تفاهمنامه؛ خدمترسانی به فناوران صنعت گیاهان دارویی افزایش یافت
ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری همواره در تلاش است تا خدماترسانی به شرکتهای فناور این حوزه را افزایش دهد. در این راستا این ستاد، دهها تفاهمنامه با دستگاههای اجرایی مختلف امضاء کرده است.
توسعه علوم شناختی؛ تقویت هستههای تحقیقاتی و پژوهشی در دستور کار قرار گرفت
«دانش علوم شناختی درایران در برخی زمینهها جایگاه ممتازی نسبت به دیگر کشورها دارد. البته تقویت هستههای تحقیقاتی و پژوهشی در این حوزه هم ضروری است.» این نکته نقل قولی است از زبان رییس هشتمین همایش بینالمللی علوم شناختی. موضوعی که در حاشیه این همایش مطرح شد.
همشهری؛ شتابدهنده استارتاپهای رسانه
اکنون روند سنتی تولید روزنامهها چشمانداز روشنی را پیش روی رسانههای مکتوب قرار نمیدهد. وابستگی به کاغذ و فرایند چاپ تبدیل به معضلی بزرگ برای رسانههای مکتوب در سراسر جهان شده است. این شرایط، مدیران همه رسانههای مکتوب را به این فکر انداخته که برای زنده نگهداشتن روزنامهها از روشها و فناوریهای نوین بهره بگیرند.
پاویون ملی ایران در هفته فناوریهای برتر 2020 روسیه برپا میشود
با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکتهای دانشبنیان، خلاق و نوآور میتوانند در پاویون ملی ایران در هفته فناوریهای برتر 2020 روسیه شامل «نمایشگاههای بینالمللی سویاز 2020» و «ناویتک 2020» حضور یابند.