system
تجهیزات آنالیز ایران‌ساخت به صنایع رسید تا دقت حسگرها و مبدل‌ها را افزایش دهد
تجهیزات آنالیز ایران‌ساخت به صنایع رسید تا دقت حسگرها و مبدل‌ها را افزایش دهد

تجهیزات آنالیز ایران‌ساخت به صنایع رسید تا دقت حسگرها و مبدل‌ها را افزایش دهد


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 73353
بخش قابل توجهی از ظرفیت و دقت تجهیزات صنعتی به تجهیزات تست و آنالیزی بستگی دارد که ساختشان نیازمند فناوری‌های پیشرفته است.

این حسگرها که دامنه استفاده از آن‌ها به حوزه‌های متنوعی از فناوری تعمیم یافته است، با تکیه به فناوری بومی و تخصص شرکت‌های دانش‌بنیان در داخل کشور ساخته می‌شود.

عباسعلی خدادادی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه حسگرسازان آسیا با اشاره به استفاده از توانمندی متخصصان و پژوهش‌ها در تولید تجهیزات آنالیز، افزود: تجهیزات مختلف آزمایشگاه‌های آنالیز مانند نانوسورد که برای شناسایی مواد نانوساختار استفاده می‌شود، در این شرکت دانش‌بنیان تولید شده است.

وی با اشاره به توانمندی اندازه‌گيري سطح ويژه BET، جذب شيميايي، دفع و احيای برنامه ریزی شده دمايي برای تعيين مشخصات مواد نانو ساختار با استفاده از این دستگاه ادامه داد: این دستگاه يكی در تعيين مشخصات مواد نانوساختار از جمله نانوذرات فلزی، اكسيد فلزی، سولفيدی، نانولوله‌ها، نانوالياف، نانو جاذب‌ها کاربردهای فراوانی دارد.

 

ساخت تجهیزات تست و آنالیز

خدادادی، با اشاره به تولید دستگاه کاتاتست ایران‌ساخت، درباره کاربردهای این تجهیز فناور، بیان کرد: دستگاه یکپارچه انجام تست‌ حسگرهای گاز و فعالیت‌های کاتالیستی از توانمندی یکپارچه سازی دو دستگاه کاتاتست برای اندازه گیری عملکرد کاتالیست های ناهمگن و تست عملکرد حسگرهای نیمه هادی برای اندازه گیری حساسیت و انتخاب پذیری طراحی و ساخته شده است.

وی از تامین نیاز آزمایشگاه های تحقیقاتی حسگرهای بر پایه نیمه هادی با کمک این محصول فناور گفت و افزود: همچنین آزمایشگاه هایی که در زمینه ارزیابی، سنتز و توسعه کاتالیزورهای ناهمگن فعالیت می‌کنند با استفاده از این دستگاه می‌توانند نیازهایشان را تامین کنند.

مدیرعامل شرکت توسعه حسگرسازان آسیا، از ساخت دستگاه جداسازی گازی با قابلیت‌های گوناگون گفت و بیان کرد: نخستین کاربرد این دستگاه، جداسازی گازی با انواع غشا است و به عنوان دومین کاربرد نیز در اندازه‌گیری توزیع اندازه حفره‌های لایه سطحی غشا مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به رشد صنایع و استفاده از جداسازی گازی، این تجهیز در بخش های مختلف صنعت نفت، پتروشیمی، صنایع گاز و ... کاربردهای فراوانی دارد.

خدادادی، با اشاره به حرکت در مسیر بومی‌سازی و تولید حسگرهای ایران‌ساخت، افزود: در حال حاضر با رسیدن به مرحله توليد صنعتی و نيمه صنعتی به ساخت حسگرهای گازهای سمی، حسگرهای اکسيژن، حسگرهای الکترونيکی خودرو و حسگرهای مادون قرمز رسیدیم.

این فعال فناور، با بیان این‌که تولید حسگرها از حوزه صنعتی به حوزه سلامت نیز راه یافته است ادامه داد: بر همین اساس، روند فعالیت را از حسگرهای صنعتی توسعه دادیم؛ ساخت نمايشگرهای مسطح در ابعاد متوسط و کوچک، حسگرهای اندازه‌گيری قند خون، حسگرهای حرکت بدون تماس با استفاده از حسگرهای گرما و دیگر حسگرها در مراحل بعدی تولید قرار دارند.

خدادادی، هدف اصلی فعالیت فناوران این شرکت را ورود توانمندی‌های دانشگاه‌ها به حوزه کسب و کارهای دانش‌بنیان گفت و ادامه داد: همکاری با آزمايشگاه های تحقيقاتی دانشگاه‌ها و به ویژه آزمايشگاه‌های نانوفناوری، حسگرها و تجهیزات الکترونیکی را به تولید می‌رساند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه حسگرسازان آسیا با اشاره به تولید حسگرهای فشار خودرو بیان کرد: تمامی مراحل ساخت صنعتی این محصول انجام شده است و در کنار تولید صنعتی سنسورهای گاز مانند متان، گاز مونوکسيد کربن و نيز حسگر اکسيژن در گام‌های بعدی قرار گرفته است.

 

مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/24

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
محصولی ایران‌ساخت تولید شد تا عمر تجهیزات دوار افزایش ‌یابد
محصولی ایران‌ساخت تولید شد تا عمر تجهیزات دوار افزایش ‌یابد
99/12/05 - 10:13
کیفیت نمونه‌برداری معدنی با تجهیزات «ایران‌ساخت» افزایش یافت
کیفیت نمونه‌برداری معدنی با تجهیزات «ایران‌ساخت» افزایش یافت
99/07/21 - 09:38
تجهیزات ایران‌ساخت «طیف سنجی می‌کنند»
تجهیزات ایران‌ساخت «طیف سنجی می‌کنند»
98/05/19 - 13:07
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: