توسعه کسب و کار؛ ارزیابی و ارزشگذاری داراییهای غیرمشهود دانشبنیانها سرعت گرفت
سعیدحسین رفیعی مدیرعامل شرکت دانشبنیان راهبر سیستم دانش گفت: این شرکت به صورت کلی در حوزه توسعه کسب و کارهای دانشبنیان فعالیت دارد. ارزیابی شرکتهای دانشبنیان و ارزشگذاری سهام و داراییهای دانشی و فنی شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور بخش دیگری از وظایف روزانه این شرکت را شامل میشود.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان راهبر سیستم دانش ادامه داد: این شرکت به عنوان کارگزار معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری تا کنون موفق شده است بیش از 800 شرکت دانشبنیان را مورد ارزیابی قرار دهد. بیشتر این شرکتها در حوزههایی مانند نفت، گاز و پتروشیمی فعال هستند.
رفیعی با اشاره به حوزه فعالیت شرکتهای که مورد ارزیابی قرار دادهاند، افزود: بسیاری از شرکتهای دانشبنیان ممکن است بخواهند سهام خود را عرضه و سرمایه جذب کنند یا به هر دلیل دیگری بخواند ارزش مالی سهم و داراییهای فناورانه و دانشی خود را بدانند، بر این اساس این شرکت بر اساس شاخصهای فنی، این داراییها را مورد ارزیابی قرار میدهد.
این فعال دانشبنیان، ضمن تاکید بر لزوم توجه به حوزههای دانشبیان جدید، بیان کرد: شرکتهای نوپا و فناور، اگر میخواهند در زمره شرکتهای دانشبنیان قرار گیرند، باید به سراغ فناوریها و محصولاتی بروند که از پیچیدگی کافی فناورانه برخوردار باشد و کپیبرداری از آن سهل و آسان نباشد.
به گفته وی، در حال حاضر گروه مپنا برای حمایت از شرکتهای فناور و دانشبنیان اعلام آمادگی کرده است و شرکت ما در تلاش است تا با جذب شرکتهای دانشبنیان توانا و دارای مهارت در حوزههای مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء آنها را به شرکت مپنا معرفی کند تا در صورت تایید، این مجموعه بزرگ اقتصادی بر روی طرح دانشبنیان آنها سرمایهگذاری کند.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان راهبر سیستم دانش، گفت: مپنا یک گروه صنعتی بسیار معتبر است و قرار گرفتن نام این شرکت در کنار مجموعههای دانشبنیان میتواند باعث توسعه تولید محصولات دانشبنیان در کشور شود. امیدوار هستیم فعالیتهای خود را در آینده نزدیک بیش از گذشته گسترش دهیم.
مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری
پایان پیام/ 33
Send to friends