353 مجموعه با ارائه خدمات تجاریسازی به رونق کسبوکارهای دانشبنیان کمک کرد
مرحله ای سخت که بیشتر کسب و کارها برای تحقق آن به کمک و مشاورههای فنی نیاز دارند تا بتوانند از پس آن بربیایند. بر همین اساس شرکتهای دانشبنیانی ایجاد شده اند که با ارائه خدمات تجاری سازی به مجموعههای نوپا و دانشمحور، آنها را در مسیر تجاری سازی ایده ها و نوآوریهایشان کمک میکنند.
در حال حاضر 353 شرکت دانشبنیان در کشور به ثبت رسیدهاند که خدمات تجاری سازی تخصصی به شرکتها ارائه میکنند و بازار داخلی را رونق دادهاند. به اعتقاد کارشناسان اجزای اصلی تجاری سازی را «یک مفهوم تجاری»، «فرآیند کسب و کار»، «تبدیل ایده به ثروت» و «هدف گذاری سود و منفعت» تشکیل میدهد و تا همه این اجزا کامل نشوند؛ مفهوم تجاری سازی محقق نخواهد شد.
در واقع همه کسب و کارها یک هدف مهم و اساسی را دنبال می کنند و آن هم کسب سود و درآمد است؛ خواستهای که تنها با به کارگیری روشهای کسب وکار موفق و استفاده از شیوههای خلاق و مرسوم بازار برآورده می شود. شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه تجاری سازی هم با ارائه همین شیوهها و راهکارها، به مجموعه های در شرف ورود به بازار کمک می کنند تا به این خواسته خود برسند.
عماد رایانه شریف، فناوری ویسمن رایان، صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری، شتابدهی فناوری های نوین طرح نو، شتاب حامی ایرسا، مهندسی سیستم فرزانگان علم و صنعت، کارآفرینی و نوآوری طرفه نگار، آروند پرتو انرژی راهبردی، صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی صنعت ماشین سازی، تجارت آرام طلوع شرق و غیره از جمله این مجموعهها هستند.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#23
Send to friends