توسعه طرح پایلوت شورورزی و آبزی‌پروری در منطقه جفیر
بر اساس طرح مشترک میان ستاد توسعه فناوری‌های آب معاونت علمی و مرکز ملی تحقیقات شوری انجام می‌شود؛

توسعه طرح پایلوت شورورزی و آبزی‌پروری در منطقه جفیر


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 38594
بر اساس اجرایی سازی و توسعه طرح مشترک" پایلوت شورورزی و آبزی‌پروری در منطقه جفیر" که میان ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی در حال انجام است،


بر اساس اجرایی سازی و توسعه طرح مشترک" پایلوت شورورزی  و آبزی‌پروری در منطقه جفیر" که میان ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی در حال انجام است، امکان توسعه طرح در کانون شماره یک تولید گردوغبار (منطقه هویزه و سوسنگرد) مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ اسماعیل قادری فر رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی؛ از پایلوت تولید غذای دام از سرشاخه‌های نیشکر و پایلوت شورورزی به‌منظور توسعه این طرح که با همکاری این معاونت در حال انجام است، بازدید کردند.

از دستاوردهای طرح پایلوت شورورزی  و آبزی‌پروری در منطقه جفیر، می‌توان به کشت و استقرار انواع گیاهان هالوفیت در اراضی شور و آبیاری آن با زه‌آب‌های منطقه دشت آزادگان که منجر به تثبیت کانون شده است اشاره کرد. امکان توسعه طرح پایلوت شورورزی و آبزی‌پروری منطقه جفیر در کانون شماره یک تولید گردوغبار (منطقه هویزه و سوسنگرد) بحث و بررسی شد.


 این طرح  به‌صورت مشترک میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز ملی تحقیقات شوری و موسسه جهاد نصر اجرا و به همت شرکت دانش‌بنیان شور زیست کویر یزد در دست بهره‌برداری است که در این بازدید موردبررسی و بازدید قرار گرفت.
در این سفر متعاقباً از محل ایستگاه پمپاژ بحره در حاشیه کارون که آب را از طریق کانال 67 کیلومتری به کانون شماره چهار ریزگردهای خوزستان در جنوب شرق اهواز منتقل می‌کند و از فعالیت‌های مربوط به استقرار ایستگاه پمپاژ و کانال انتقال آب نیز بازدید به عمل آمد.


همچنین رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی به همراه دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی از چگونگی توسعه صنعتی طرح پایلوت تولید غذای دام از سرشاخه‌های نیشکر در منطقه صفی‌آباد دزفول که توسط  شرکت سرمایه‌گذار جهاد نصر و به همت شرکت دانش‌بنیان امین صفی‌آباد در مرحله پایلوت چهار هزار تن اجرا شده است بازدید کردند.
به‌زودی بهره‌برداری رسمی از این طرح¬های دانش بنیان و فناوری محور در مراسمی با حضور معاون محترم علمی و فناوری رئیس جمهور و وزیر محترم جهاد کشاورزی آغاز خواهد شد.
پایان پیام/32

تصاویر

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
بیشتر بخوانیم