تولید ثروت از علم سلولهای بنیادی به کمک دانشجویان
دبیرستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی ضمن تاکید به اهمیت تولید ثروت از علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، افزایش آگاهی و قدمهای تازه دانشجویان را در این عرصه موجب پیشرفت کشور دانست.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نشست دانشجویی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در اردیبهشت ماه 97 با حضور امیرعلی حمیدیه دبیرستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی و شهید باهنر کرمان در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
در ابتدای این نشست حمیدیه ضمن با به اهمیت تولید ثروت از علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، خودکفایی در ارائهی درمانهای مبتنی بر سلول را از جمله موارد مهم در پیشرفت کشور در این حوزه دانست.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی، دانشگاه پیشرفته را دانشگاهی دانست که تمام ارکان آن خصوصاً دانشجویان تفکر دانشبنیان داشته باشند و در راستای تبدیل ایده به محصول قدم بردارند.
وی ادامه داد: دانشجویان میتوانند با افزایش دانش خود در این حوزه و همکاری در تأسیس و توسعه شرکتهای دانشبنیان، پیشرفت کشور را میسر سازند.
در ادامه شعاع حسنی مدیر فناوری و تجاری سازی ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی، توضیحاتی در رابطه با اهمیت تجاری سازی محصولات این حوزه ارائه داد و عنوان کرد: امروزه در دنیا سرمایه گذاریهای سنگینی در حیطهی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی توسط شرکتهای خصوصی در حال انجام است.
وی افزود: این روند رو به رشد جذب سرمایه، حاکی از آیندهی درخشان این حوزه هستند که دانشجویان میتوانند در درخشش هرچه بیشتر این حوزه در کشور قدم بردارند.
در انتهای جلسه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان فعالیتهای این دانشگاهها را در راستای کارآفرینی در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی عنوان کرد.
همچنین تائبی مسئول شبکه دانشجویی ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی، توضیحاتی در رابطه با سومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی که در آذرماه برگزار میشود، به ارائه توضیحاتی پرداخت.
پایان پیام/29
Send to friends