دعوت از شرکتهای دانشبنیان برای رونمایی از دستاوردهای فناورانه در اینوتکس 2024
رونمایی از محصولات فناورانه به منظور معرفی آخرین فناوریهای نوین کشور با حضور مقامات عالی رتبه کشوری و مشتریان محصولات از جمله اهداف اینوتکس 2024 است.
دستاورد| ارتقای ایمنی اماکن با سامانههای حفاظتی ایرانساخت
متخصصان یک شرکت دانشبنیان فعال در زمینه الکترونیک موفق شدهاند تا علاوه بر طراحی و تولید انواع بردهای کنترلی الکترونیکی مبتنی بر نیاز مخاطبان، چشمهای الکترونیکی مورد استفاده در سامانههای حفاظتی را تجاری سازی کنند.
هدفگذاری برای تکمیل چرخه صنعت
مصطفی میلانی*
با تبیین برنامههای بنیاد ملی علم در حمایت از علوم انسانی تاکید شد
تسهیل کسب و کارها و رفع فساد در سطوح مختلف با کاربست علوم انسانی در حل مسائل کشور
توجه به علوم انسانی از نشانههای جامعهای مترقی است؛ چرا که علوم انسانی هم زمینه رشد و توسعه سایر علوم را مهیا میکند و هم امکان کاربردی شدن سایر علوم در جامعه را متناسب با نیاز روز جامعه فراهم میکند.
فراخوان شناسایی فناوران در حوزه بازیافت دی اکسید کربن از گازهای حاصل از احتراق ریفورمر واحد متانول
دفتر توسعه اقتصاد معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، طی فراخوانی، فناوران توانمند در حوزه بازیافت دی اکسید کربن از گازهای حاصل از احتراق ریفورمر واحد متانول را به همکاری دعوت کرد.
با همکاری ستاد توسعه فناوریهای حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی
مسابقات ملی و بین المللی برنامهنویسی و هوش مصنوعی در دانشگاههای صنعتی شریف و امیرکبیر برگزار میشود
مسابقات دانشگاهی برنامهنویسی و هوش مصنوعی به همت ستاد توسعه فناوریهای حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی و دانشگاههای صنعتی امیرکبیر و صنعتی شریف برگزار میشود.
روایت مهاجرت و بازگشت متخصصان ایرانی به کشور
سومین رویداد «کانکت تاک» برگزار شد
به دنبال برگزاری دو دوره موفقیتآمیز رویداد کانکت تاک و استقبال بالای مخاطبان و علاقهمندان به موضوع مهاجرت، مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری سومین رویداد کانکت تاک را با عنوان «Connect Talk-Bridge» با محوریت «ارتباط اثرگذار مهاجران متخصص ایرانی با کشور» و با حضور مخاطبانی از طیف متخصصان و کارآفرینان همکار در برنامه کانکت پلاس، محققان و دانشجویان دانشگاههای برتر کشور و دانشآموزان مدارس استعدادهای درخشان برگزار کرد.
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان دیجیتال خبر داد
مشارکت 30 هزار فعال حوزه هوش مصنوعی و برنامه نویسی در سه رقابت ملی و بین المللی ستاد
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال از برگزاری سه مسابقه در حوزه هوش مصنوعی و برنامه نویسی خبر داد و گفت: در مجموع سه مسابقه، 20 تا 30 هزار دانشجو مشارکت خواهند داشت. هدف اصلی ستاد از طراحی این مسابقات با توجه به تاکیدات برنامه هفتم توسعه، آموزش تعداد قابل توجهی متخصص در زمینه هوش مصنوعی و برنامه نویسی است.
«علوم و فناوریهای کوانتومی»، محور ششمین رویداد «کاشتن برای آینده»
علمپذیر کردن جامعه و تصمیمات مدیریتی از وظایف دانشگاه است
رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی، در ششمین رویداد کاشتن برای آینده طی سخنانی اظهار داشت: ساختن آینده، با مسأله داشتن آغاز میشود. آینده دانشگاه حاصل تصمیم قاطع دانشگاهیان در تحقق مسئولانه زندگی آکادمیکشان است.