افتتاح نخستین خط تولید ماده اولیه انسولین
صبح امروز بزرگترین خط تولید انسولین کشور در ابعاد صنعتی با حضور روح الله دهقانی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان سلامت و مسئولان حوزه بهداشت و درمان به بهرهبرداری رسید. این خط تولید برای نخستین بار در زیرساخت صنعتی ایجاد شده توسط شرکت دانشبنیان ویتان فارمد شکل گرفته است و ظرفیت تولید سالیانه 700 کیلوگرم انسولین از مرحله سلولی را در بزرگترین زیرساخت تولید دارویی کشور محقق خواهد کرد؛ در صورت اخذ تاییدیههای بالینی، تولید صنعتی و عرضه این محصول به بازار سلامت، زمینهساز صرفه جویی ارزی بیش از 100 میلیون یورویی برای کشور خواهد شد.
با حضور دهقانی
نخستین خط تولید ماده اولیه انسولین در کشور به بهرهبرداری رسید
با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری نخستین خط تولید ماده اولیه انسولین در بزرگترین زیرساخت کشور افتتاح شد و به بهره برداری رسید.
آغاز ارزیابی طرح های فناورانه فراخوان حمایت از هستههای فناور
جلسات ارزیابی طرح های فناورانه مربوط به فراخوان حمایت از هستههای فناور که پیشتر با همکاری مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی کلید خورده بود، آغاز شد.
تدوین مدل توسعه کسب و کارهای دانش بنیان حوزه گلخانه در قالب خوشههای تولیدی
جلسه خبرگی برنامه ملی توسعه شهرکهای گلخانه ای و شیلاتی در حوزه توسعه، تکمیل و ارتقاء زنجیره ارزش محصولات گلخانهای، برگزار شد.
حمایت 134 میلیارد تومانی معاونت از ایجاد شرکتهای نوپا توسط شرکتهای توانمند تجهیزات پزشکی
هفت شرکت منتخب رویداد رویانو، با هدف اسپینآف شرکتهای فناور نوپا و توسعه محصولات جدید پیشرفته پزشکی با معاونت علمی قرارداد منعقد کردند.
دبیر ستاد توسعه فناوری های هوش مصنوعی و رباتیک در جمع خبرنگاران عنوان کرد
ایجاد «زیرساخت های داده»، مهمترین ماموریت ستاد هوش مصنوعی/ ضرورت مشارکت نهادهای مختلف در تدوین «سند ملی هوش مصنوعی»
دبیر ستاد توسعه فناوری های هوش مصنوعی و رباتیک با تاکید بر ضرورت ایجاد زیرساختهای داده در کشور به منظور توسعه هوش مصنوعی اظهار داشت: اگر زیرساخت داده در کشور شکل بگیرد، عملا زیست بوم داده ها فعال شده و طی آن شرکت ها می توانند داده های خود را به اشتراک بگذارند.